середу, 11 вересня 2013 р.

Ваша світлина, це відбиток вашої душі...

Як існує Господь Бог, і образ Його на іконах, так існує і ваш образ, втілений в одиниці й нулі в цифровому варіанті на вінчестері комп`ютера, або в вигляді відбитку на фотопапері.
 -Господь Бог існує. Значить існує і Його антипод - сатана(противник).
Чи Волею Божою існує це Зло, ми не знаємо.
Але й Господь Бог, і його противник сатана існують поза межами часу і простору, в ньому, в наших образах,  незалежно від того віримо ми в Них, чи ні.

Знаки Божі, і знаки сатани повсюдно. Не всі їх, проте помічають. Не всі.. Однак від того святі ікони не стають менш святими, а бовдури сатани на наших майданах і вулицях менш нечестивими. Вони і втягують, і передають енергію. Добру і злу. Як і наші душі, та їхні втілення-відбитки. Хтось здійснює паломництво до святих ікон, хтось навпаки,- оскверняє лики Божі, домагаючись пекла. Висновок:
Якщо наші образи, це відбитки душі, втілені в світлинах, то вони можуть нести, як позитивний, так і негативний заряд енергії.
Впливати на оточення позитивно, чи негативно.

І взаємно:
Оточення(люди в соціальних мережах, читачі блогів, де розміщені світлини з вами, тощо), - можуть через них, через Ваші образи на них, безпосередньо впливати на стан вашої душі.(І через душу на ваше тіло, звичайно).

Приведу приклад з власного досвіду:

Зникла людина.- І не просто хтось сторонній, а колега по роботі, з яким ми щодень спілкувались, а перед вихідними й чарку "для розрядки" випивали в дружньому колі.
І хоч тоді ми ще не переконались в існуванні незнаних для людської науки і розуміння реальностей, але хтось порадив звернутися до жінки-екстрасенса, бо пошуки іншими силами й засобами не дали результатів. Тим більше, що чоловіку погрожували вбивством.
Екстрасенс попросила світлину зниклого безвісті, й великомасштабну карту регіону.
- І дивлячись на його світлину, тицьнула пальцем в квадрат за містом, де було розташоване болото.
Плюс-мінус 100 метрів,- сказала вона. - Шукайте там.
 -Тіло знайдете, але я не відчуваю голови. Де вона не можу сказати! - Одягнутий він в те то, і те то..
- І дійсно, коли ми виїхали на місце, то знайшли тіло зниклого колеги, та ще й дійсно без голови.
І навіть одяг трупа збігся з описом жінки-екстрасенса.

..Наш народ мудрий. - Він завжди вірив в Бога(і, відповідно, чорта).

Ще в минулому столітті здавалося багатьом, що "Бога нєт!", а "Лєнін жівєє всєх жівих!".
Але на часі вже не 20-те, а 21-ше століття.
Виявилося, що Бог таки є! - А от "Лєнін" всього-навсього маринована мумія, розтрощеного Господом комунізму.

І що ж? - Чи всі мають Бога в серці й голові? - Ні. Не всі ще.

Багатьом здається, нібито вони "піймали Бога(всемогутню й недосяжну нашому розумінню Сутність) за бороду".
І езотеричний досвід минулих поколінь таким здається анахронізмом.
А що ж тоді сучасність? - Сатоно-атеїзм большєвіков-лєнінцєв?

І викладають свої світлини-образи люди де попало, кому не попадя, і не задумуючись про наслідки:
Хто з автоматом калашнікова, хто з животом, де дитина майбутня живе, хто відео в "палаженії", але з цигаркою в зубах.
- Чи можна вважати "забобонами" людський досвід?
 -Чи насправді зла немає, як чисельна ще громада думає?
- І зурочення це нібито міф, і недобре око, й обов`язково притаманна нашим матусям, бабусям і пра-пра-пра-бабусям обережність в період виношування дитини(коли душа дитинки незахищена, бо ще не охрещена, й не має символічного оберега-спасіння від Христа)?

Якби ж то.. Але зло таки існує. Як і Господь, який велів його остерігатись, бачимо ми його впритул, чи ні.

Related Posts with Thumbnails