четвер, 7 квітня 2011 р.

СТРИБКИ ГеБеШНОГО ТРИГЕРА.

Часом в телепрограмах серед політичної тусовки мелькає ніби приязне (з виду) обличчя політичного клоуна, -організатора бутафорсько-"націоналістичної" організації націонал-більшовицького ( простіше кажучи "лимонівського" спрямування) відомої під гучною назвою "братство".

...Свідомо пишу слово "братство" з маленької літери, бо справжнім, -українських братством,- там і не пахне.
Скоріше звідти тягне гнилим духом того самісінького сартіра, де Владімір Путєн "мачіл" своїх ворогів. І опонентів також.. І вірних агентів теж. Як кажуть "бий свій свого, щоб чужий боявся!"

Хто ж ти, -Дмитро Корчинський?
Читаю, слухаю, аналізую. Його ж писанину, його ж виступи, прес-огляди та інші інформаційні джерела.

Поступово постать з вусами визирає з під московського "Царь -колокола" все виразніше:

..Корчинський регулярно відвідував лагєрь "Нашіх"( це своєрідний аналог московський гітлерюгенду -"путєнюгенд") на Селігері. Там він читає путєнським нашистам лекції. Співпрацює з іншими шовіністичними рухами Росії.

- Після Помаранчевої революції об'єднав свої зусилля по дискредитації українських патріотів з агентом КГБ-ФСБ відомою громадськості як "Вітренко-Вєтрєнка" ( прогресивна аж надто "соціалістка" з пропитим до посиніння обличчям прим. моя). - Ба, - "побратався" навіть з відомим одеським збоченцем і напівшизофреніком, звихнутим на "Руском мірє" Кауровим. Правда потім хтось з "братчиків" таки облив мерзотника лайном. Мабуть московські гроші з Дімоном не поділили.

- Щось ще потрібно пояснювати?

- Може розказати про те, як він, виконуючи накази з Луб"янки, старанно блокував разом з Вітренкою кораблі НАТО, що прибули до Одеси на  військові навчання "Сі Бріз 2008", чи як він по холуйськи старанно плентався навколо Києво-Печерської Лаври "хресними ходами" разом з чорносотенцями Каурова та "Руского Блоку", зображаючи з себе "православного"(фсб-мп)?

Чи потрібно розказувати, що спецслужби Росії в кожній колишній радянській республіці організували псевдонаціоналістичні групи та об"єднання, які відіграють провокаційну роль для національних рухів цих країн. Для України одна з таких фсбешних "боївок" це Корчинський з так званим "братством".

Дімон (або "Корч", як  його називають), ще будучи студентом був завербований КГБ. Далі  такі як він втиралися у довіру правозахисних груп типу Хельсинської спілки, а потім успішно здавали "однодумців" КГБ.
Причому він сєксот(платний агент) й одночасно так званий "ініціативник".
(Ініціатива полягає в жадібному припаданні до кремлівського чобота і злизуванні пилинок з ведмежої шерсті господаря).

Роль його - провокатор. Інколи в  Україні він грає ще й  роль "українського націоналіста".
Правда від націоналізму в "рольового гравця", якого теж  пересувають по своїх шахівниці  гаспада-таваріщі залишились тільки вуса,які за задумом " гаспод чи таваріщєй начальніков" повинні слугувати справжньою ознакою націоналіста.
Та чи так це? - Чи шаровари завжди одягають козаки? І дівки ж їх носять! Так і з вусами. Дійсно, - є люди, для яких вуса це спогад і повага до козацької минувшини. До звичаю наших славних пращурів носити вуса. Але ми жимвемо не в 17-му чи 18-тому столітті. І вуса нині прикрашають не тільки українських патріотів.
..І навпаки, не завжди борці за незалежність України їх носили, хоч в душі були справжніми лицарями-козаками!

- Наприклад, як відомо, Провідник Української Нації Степан Бандера був завжди чисто поголений, як і Головний Командир УПА генерал-хорунжий Чупринка (Роман Шухевич).

А тим часом.. Після Помаранчевої, знову ж таки, революції..
Відпочиває (чи працює)  Дімон в в путєнському молодіжному "лагєрі" Селігєр. Читає молодим путєністам (нашистам) в лекції "як організовувати заворушення ".

Зауважте, цей агент ФСБ спеціалізується саме по "влаштуванню безладів".
Він і перебуває в Україні як запасний варіант з цією метою. Може коли-небудь він буде запущений за схемою  "тригер", хоча йому так і не вдалося створити скільки небудь вагомого руху чи організації. У Каурова і то "публіки" побільше.
Поясню значення слова "тригер":

Тригер
(англ. trigger), спусковий пристрій (спускова схема), який може скільки завгодно довго перебувати в одному з двох (рідше багатьох) станів стійкої рівноваги і стрибкоподібно перемикатися з одного стану в інший під дією зовнішнього сигналу.

Отже "тригер" слухняно чекає на сигнали з Луб"янки. Він може скільки завгодно перебувати в стані "противника" режиму то Ющенка, то Януковича, але одне залишається "святим" для нього: чітке виконання наказів, під дзвін "царь-колокола". І тоді псевдо"націоналіст" стрибкоподібно виконує команду оперативника ФСБ. Будь-яку. Провокації його арсенал. Молодь- його біомаса. Епатаж- його гачок, щоб ловити її.

Але на ФСБешно-вусатий гачок нині ловиться небагато молоді..
А ті, що все-таки екзальтовані "гуру"- провокатором ,-проводять завідомо безглузді акції, після яких їх або запроторюють до буцегарні, або використовують далі.
Це вже залежить від волі луб"янських шефів. І здатності "матеріалу" бути використаним в інших провокаціях, спрямованих на дискредитацію української національної революції.

"Корчі" розрослися в ФСБешному багні.. Вони чіпляються за молоді душі.. Їх щедро "поливають" смердючою рідиною(пайкою) московські куратори. А негідники жадібно плямкають, вимагаючи добавки. Їм мало. Давайте ще!
За кандьор "зеленими" такі продадуть і рідну матір, не те , що молоді душі, чужих їм українських дітей і підлітків..

Так. Для більшості юнаків і дівчат участь в акціях фсбешного "братства" лише епатаж.Спроба показати світу своє "Я". Однак вони не знають, чи не хочуть, не бажають знати, що вибрані в ролі жертви.
Чому? -Надто наївні.. Надто довірливі вони. Таких легко "розробляти"(використовувати наче маріонеток в агентурно-оперативній комбінації спецслужб, що має певну мету- дискредитацію українського націоналізму).

Вони легко підпадають під вплив зовні. І їх посилають на завідомо провальні в очах громадськості акції. Наприклад підсмажування яєшні на могилі.
Потім про наругу "злих українських націоналістів" над похованням часів Другої світової війни кричать всі московські газети, та й більша частина видань, що виходять в Україні..

В час, коли "Корч" продовжує, наче нічого  не сталось, й далі гребти бабло, ходячи по тусовкам та телешоу, - його й луб"янських кураторів "братства"  жертва(Ганна Синькова) ,сидить в буцегарні з туберкульозницями. Життя зіпсоване.

В грудні минулого року, за один з епатажів (яєшнею, приготовану на надгробку з Вічним вогнем) затримали Ганну Донець, відому в ЖЖ, як

[info]njuta_magic
...Смажити яєшню на могилі. В даному випадку там лежать рештки невідомо кого. Може німців, може московських чи ще когось. Це не має значення. Вони мертві!
- Ніколи в народі не підтримувалось глузування над мертвими. Точний розрахунок кураторів "корчофанів" з ФСБ!
І ось з"являються в московських та й багатьох виданнях, які виходять в Україні статті на кшталт " ЗАЧЕМ ИХ ЕЩЕ РАЗ УБИВАЮТ? "про те, як "девицы (читай "злобні українські націоналісти") поглумились над памятью солдат и офицеров, павших в Великой Отечественной войне и похороненных тут же, над днепровскими кручами"

Так працюють провокатори. Вони отримують за організовану, задля дискредитації українського визвольного  руху провокацію гроші пачками, а наївні "дєвіци" сидять в буцегарні.

-Невже ніхто не дасть ляпаса тому ідіоту, який послав їх на заклання хамівським опричникам?
-Вірніше хитрому ідіоту, котрий наче павук витягує молоді життя, живлячись то Макаровим, то іншими наївняками?
- Тому хитровану, який їздить регулярно, як і майор-запроданець Мельниченко,- в Москву. (Чи не за черговою "пайкою" часом?)

Сподіваюсь, що прислів"я народне "Скільки б мотузочці не витись, а кінець однаково знайдеться" себе виправдає.
ГБ-ешне Гівно спливе на поверхню. І люди побачать. Це не український Корч з нашого лісу, а просто огидний кавалок лайна з знаменитого путєнівського сортіра.

І наостанок декілька народних коментарів про діяльність "корчинського братства", -цієї лімонівсько-нашистської секти, з своїм "гуру" , його "іконками"-портретами, книжечками, повними облуди і брехні і московських "шефів" за лаштунками..
Стилістику і мову ( чи "язык) коментарів збережено:


"Коли собаці нема чого робити вона собі щось ліже. Отак и Дмитро Корч. То він проти НАТО, то він проти Расеи, то проти когось там ше. БАБЛО определяет против кого он сегодня. А вообщето надо быть не против кого то а за Украину".(Вірно-прим. моя)

"Насколько я знаю Корча, его там
( під час пікету проти "Сі-Бриз"-прим. моя) и не было. Сидел где-то в офисе и писал отчёт на Лубянку"

"панятна."

"Ще вчора Корчинський клеїв з себе супернаціоналіста,а сьогодні підставляється "в полній рост" на московські гроші! Звичайна політична проститутка"

"Ессно, платный. А что, бесплатный, что ли?"

"Платный агент инициативник это который сам пришел в КГБ и напросился стучать на своих товарищей. У платного агента есть жалование, и он может дослужится до кадрового офицера. Но это бывает очень редко"
(Корчу до кадрового охвіцєра, як "до Москви рачки":-) -прим. моя..)

"Ну так кто бы сомневался! А ведь приписками занимаеться, шельмец! Интересно, Лубянка ему за это заплатит?"
(Луб"янка деремно пайками не розкидається.. Значить старається падлюка..-прим. моя).

P.S.(Спогади про минуле. Чи майбутнє)04.05.2005. ..Невдовзі після Помаранчевої революціїї..

Вітренко + Корчинський = «Союз корча і орала»

Майбутнє об’єднання двох політичних “авторитетів” – Наталії Вітренко і Дмитра Корчинського нагадує горезвісний “Союз меча і орала” Остапа Бендера. (А ще відомих в народі персоніжів Люсю(Люду) і Вітю прим. моя).
Партія «Братство» має намір разом із ПСПУ створити опозицію до нової влади. Про це повідомили “Українські новини” з посиланням на лідера братчиків Дмитра Корчинського. При цьому Корчинський зазначив, що «Братство» вже зверталося з пропозицією про створення опозиційної коаліції до Партії регіонів, СДПУ(О), до профспілок. Та крім ПСПУ ніхто не відгукнувся. Вочевидь, за своє кредо “нацсоци” візьмуть відоме “Завжди!”.


- І вони таки об"єднались. В екстазі служіння Вові і Дімі! ..І ходили в обнімочку "хресними ходами" Києвом, наче два ГеБешних опудала з такими ж опудалами,-  привезеними з Криму і Донецька бабцями в чорних хустках і напівмонаших рясах-платтях..

А може це все-таки спогади про майбутнє?
Related Posts with Thumbnails