пʼятницю, 17 червня 2011 р.

ОБЕРЕЖНО ПРОВОКАЦІЯ!- ГІВНЯЦТВО ("БРАТСТВО ДІМОНА КОРЧА-СЄЛІГЄРСЬКОГО") В СВОЄМУ РЕПЕРТУАРІ.


...Звичайно, - я міг би копіювати поведінку відомого провокатора і сєксота Корчинського і під його іменем розіслати кілька творів-пародій від імені цього смердючки.
Але не всім же поголовно використовувати методи московських і даунецьких "правильних" і неправильних пацанів, дебільних чи лімонутих, схибнутих на межигірських корчах чи цнотлтво-дівоцьких "яєшнях" субчиків.

Корчинуваті опустились до того, що починають копіювати методи форумних тролів, продукуючи свою безглузду писанину, якої до речі повно на дімонячому сайті, так званого "братства"(гівняцтва),-під моїм творчим псевдонімом.

15 червня цього року в рубриці "Нам пишуть" на сайті дімонуватих з"явилась одна з таких псевдонебратанок:-(

Стиль "чорної сотні" і цапиних копит в хромових нквдешних чобітках звичайно не міняється, як луб"янського вилупка не називай.
-Чи Дімоном, чи Корчинським, чи Корчем, чи агентом КГБ "Шнуром," чи тепер моїм украденим ніком. Все ті ж фрази з арсеналу 5-го відділу КГБ, які "ідєологі" в погонах приписували українським націоналістам:

Звичайно, як завжди в його творах,-на почесному місці в епохальному творінні Дімона Корчинсько- Сєлігєрського "Шнура" (від мого імені) знаходиться слово "жид".
Для сєксотів воно, як магічний талісман. Його "шнурки" чи сам "Шнур" талдичать біля 20-ти разів в своєму ляпсусі.

І в обов"язковому порядку, як не згадати всує і Тараса Шевченка, і упирів, копіюючи КГБешного синка Алєся (якого фсб з Бузіни люди прозвали) туди ж приплести ( тільки боронь Боже бузінуватих упирів  не зачепити,-вони ж з Дімоном Шнурком-Корчинсько-Сєлігєрським друзі по одній явочній квартирі:-)

Як не попаскудити нашу мову, сади, та зрештою все опаскудити, крім недосмаженої на "вічному" газі нещасними дівчатами яєшні.
-Тільки ж Синькова-"Лисичка" париться в буцегарні, а "хірой" і організатор цієї провокації любовно протирає мєдальку, отриману від московських кураторів за так "вдало" проведену операцію по дискредитації українського національного руху!
- Воістину є за що цмулити горілку(водку, віскі, пиво, фофуддю-крємльовку) з своєю закадичною подругою Натахою Вітренкою. Бідолага вже спилась до ручки і "саюз Корча і орала" майже розпався..( ну чого ж ти споюєш "кращі" кадри Дімон?- Не дадуть тобі еполєтки на 22-ге червня чи на "день пабєди":-)

І про Бога не забув згадати "православний"(фсб-мп),чи то пак про багатьох "боХів".
Звичайно, - для висловусого "Шнуряки" і його "шнурків" "боХ" лише один: це , як ви шановні колеги блогери здогадались,- Ве Ве Путєн( в своєму кругу,-Шнуробрати його називають напрочуд благозвучно й шанобливо- "царь-батюшка"). - Ще б пак!
Бо ж воно,- "Шнур" й "шнурки"-воненята рублики-бакси, хоч не з рук "батюшкі" отримують, але ж по його "вєлєнію" і з його Тайного Пріказу(канцелярії на Луб"янці). Та й філіалів у путєнових піддячих в Україні вистачає. -
- Чого варта наприклад Одеська мерія і місцевий путєновий "дьяк" недоМєрка Костусєв! Он на днях видав місцевий Валуєвський указ і заборонив українську мову в своїй мерії. Тепер українцям, потрібно писати "чєлобітниє" підданому "царька-батюшки", а не листи,заяви чи скарги!

А я мимоволі подумав: а якщо з канцелярії ПРєзідєнта прийде циркуляр на ненависній царському дьяку Костусєву мові, що він буде робити?
- Покличе Гурвіца, щоб переклав на "язік"?

Багато Дімон "Шнур"-Корчинсько-Сєлігєрський пише і про пісні, вірші, але найбільше про свої м"язи і ворогів.
Ворог у Дімона один.- Це праця. Бо воно ніколи в житті не працювало( якщо стукіт "барабана"-сєксота не вважати гідною людини працею).
Про книги, написані сєлігєрським лєктором я промовчу. Визнаю. Не читав і читать не буду.
Як і "сачінєнія" Н. Вітрєнкі й нібито "революційну" писанину Єдічки Лімонова( Хоч в таланті белетриста, йому, на противагу "Шнуру"-Корчинському не відмовиш;- Тільки ж сцена з темношкірим американцем, якого він нетолерантно називає "нєгром".. О-йо-йой, кажуть в такому випадку! Та ще й на купі гівна.. В брудному американському дворі.. Це ж явний гомо-хамо-пере****
Але лімонівці і дімоновці "васхіщєни" пралєтарієм Єдічкой і його вподобаннями:-).
- Не хочу читати й "твори" Ганки Гєрман та її Чавунного Господаря, Ющенка й Мельниченка, Кучми, Мороза, Литвина й Тимошенко і прочая, і прочая, і прочая.

..Шановні й нешановні! - Не старайтесь! Бо вашу писанину можуть осилити тільки в нужнику, коли не вистачає туалетного паперу.

..З доброю усмішкою, таємно отримуючи могутній і неочікуваний оргазм емоцій, згадує Дімон Шнуров-Корчувато-Сєлігєрський і свого братца провокатора(сєксота)..
Читаючи нотатку,- відразу розумієш, яка близька Корчинським, корчинуватим, лімонівцям, бузинуватим, недолупкам і перелупкам, а головне, старіючим халявщикам-дармівщинникам нічого не роблячим,  тема сєксотства на "царя-батюшку" та намісника оного фальшивого "боХа" в
Кемській
Межигірській волості,- великого і страшного ненависника курячих яєць та Сєвастополєй роздавальщика,- і (по сумісництву) Старця Межигірського Яникія( в міру В. Хамова)!

..Тут правда Корчинсько-Сєлігєрський уточняє від мого імені, що він "бачить ворогів"( розуміти можна з точністю до навпаки, як я вже писав ворог у Корчинського всього один: праця, а тому всі інші або "друзі", або небратани, як я,- ті що неугодні корчинуватому гівняцтву ).
То як тепер розуміти "ворог" і "небратан"? Це синоніми для Д. Корча("Шнура")? - Для мене відповідь очевидна..

А от інших ворогів воно " в упор" не бачить.. Мабуть чуб очі закриває.. А може тому, що жере виключно одні продукти "з загниваючої(де вона загнила?) Америки"?
- Борщ та сало  Корчу-"Шнуру" вже в пельку не лізе. Подавай московські марципани з московськими булочками та американською індичатиною і путєновою ікрою!
- А от горілка ще п"ється. Як кажуть "лєгко"! - Особливо під чергову доповідну записку рідному відомству(тайному царьовому пріказу)!
Тому Дімон "хірой" тусовок і змагань по "літроболу". І з телеекрана не злазить. Бо "опозіціонєр" і "вєлікая газовая яїшніца по путєнскі"(газово-яєшний Діма Перепук).

P.S. Посилання на сайт "г-братство" приводити не буду. Чи захоче хтось лишній раз в гівно вступити?
А от посилання на кілька моїх попередніх публікацій через які я став для Корча-Сєлігєрського Небратаном(ворогом)№2, -після праці, звичайно можете побачити нижче і ознайомитись з ними:
СТРИБКИ ГеБеШНОГО ТРИГЕРА
ОБЕРЕЖНО! ГІВНЯЦТВО=(фсбешне)"братство", або СОЮЗ КОРЧА І ОРАЛА
І КЛОУНИ-МАРІОНЕТКИ МЕНЕ ЧИТАЮТЬ?
Related Posts with Thumbnails