понеділок, 18 березня 2013 р.

Традиційний Театр абсурду ім. українофоба з нетрадиційною розумовою орієнтацією Дімки Гройсмана.

В останній час фейсбук приносить, м'яко кажучи, чимало "сюрпризів", а вірніше відвертої й показної імітації політдіяльності окремих ПРедставників київської богемно-нетрадиційної майжеполіт, а насправді зовсім не політичної тусовки.
(Хоча "політ" може й є, але не в той бік, який потрібно зараз, і не від тих засобів, які є в вільному продажу).

Масовики-затійники від театру "Українофоб тупой і ісчьо тупєє" вирішили об'єднати сьогодні свої зусилля з досить вже традиційним Театром абсурду ім. українофоба з нетрадиційною розумовою(та й статевою теж) орієнтацією Дімки Гройсмана.
(Театр абсурду та хода Д. Гройсмана)
Об'єднати, сплести, подиміти спільно люльку(косяк) травички, щоб потім розпіарити до небес вищезгаданого персонажа, який по легендарності своєї ненависті до всього українського часом перепльовує навіть свого тьозку Дімку(Табачніка) та його лисого дружка, відомого орегіанального вурдалака Алєся Бузіну(або як його називають кияни Бузіну з ФСБ).

- В Українській Громаді в цілому гройсмани-табачніки-бузіни викликають стійку відразу, але не в київській "політ"тусовці.
- В ній українофоб Дімка Гройсман "лігіндарний хірой"(мабуть тому, що полюбляє на сторінках свого ЖЖ розміщувати фото з своїм улюбленим предметом на літеру "х"(члєном чи то ПР, чи партії ЛІКУД чи КПСС))).
Шановні друзі!
- А зараз вибачте. За матірщину(хоча вона буде не моєю), за отриманий шок, за те, що ми терпимо ще таких ублюдків, та такі висловлювання(пряма "трансляція з ЖЖ того виродка, якого так захищають в київській тусовці):

"В завалах информационной мишуры, лжи, полуправды, фашистской пропаганды, политического пиара, правды, мифов, сказок, фантазий, бреда, чернухи, говна, фальсификаций, очковтирательств, очковЫтирательств, мозгоебли, которые сооружают доморощенные популяризаторы "голодомора=геноцида" я безуспешно пытаюсь ответить лишь на один вопрос, который меня очень тревожит."


(Люди! Вслухайтесь! Пам'ять про мого замученого в 1932 році діда(в числі 10 млн.) це "фашіцкая прапаганда"!
Але й цього содоміту й справжньому фашисту гойсману мало(ану давай трьома буквами по могилі потопчемося!
-Особливо захоплюється київська політтусовка слідуючими цитатами з дімки "члєнососа"(гойсмана):- прим. моя):

"Если голодомор был геноцидом, то есть умышленным уничтожением людей по какому-то признаку, то БЛЯДЬ, ПОЧЕМУ НАХУЙ ЖЕРТВЫ ГОЛОДОМОРА НЕ СОПРОТИВЛЯЛИСЬ?"

..В мене тільки одне питання до українофоболюбної тусні:


Вам не соромно читати подібне? Вам не страшно?
- Чи не сидів би виродок гройсман за подібні висловлювання щодо жертв Голокосту(і не тільки в державі Ізраїль)?

- Люди! - Та ви люди взагалі, чи "звірі нічогонепам'ятаючі"?

Нижче подаю посилання на більш розлогу статтю про походеньки гойсмана на Голодоморному цвинтарі(з його більш відвертими цитатами):
Піар на тему порнокопитних
Related Posts with Thumbnails