четвер, 14 березня 2013 р.

Одна картоплинка на день: Ось воно "покращення" від банди донецьких(ПР), або Аушвіц від Януковича для українських бабусь!

Олена Данко пише в фейсбуці:

Вийшла в магазин. В маркеті у відділі овочів старенька бабуся прийшла важити !!!!! картоплинку! Продавець бідна оніміла. Я теж. Бабуся каже, заплатила за квартиру, комунальні, ліки, от доживає як може. Сьогодні собі може дозволити лише одну картоплинку і четвертинку чорного. Мене прибило. Пішла швиденько набрала повний пакет картоплі, купила, дала старенькій на касі. Вона ніяковіла, потім довго дякувала і плакала. А я йшла додому і ридала. Той пакет картоплі коштував усього 6 гривень. Твою дівізію, що ж це за країна така, коли люстри в межигірї коштують мільйони, годинники депутатів сотні тисяч доларів, на дорогах відмиваються мільярди, а бабуся стоїть і важить одну картоплинку?????? Де курва ваше пАкращення???? Спалити би вас всіх нахер!!!

...В якості довідки(для порівняння і осмислення тяжкої біди, яка нависла над Україною):

1. Раціон харчування жінок, в'язнів концтаборів: Овочі-250 г; Хліб-250 г; м'ясо (риба) -50 г; маргарин-20 г; жири-15 г; сир-30 г; джем або мармелад-30 г; цукор-10 г; кава-15 г .
2. Середня вага однієї картоплини: 100 грамів.
3. Вага хлібини(подової) в сучасній Україні в середньому 450 грамів, формового хліба ("кірпічіка") 650 грамів.
Related Posts with Thumbnails