понеділок, 11 березня 2013 р.

Про фатальний вплив символів на людські душі та історію.

..Символи мають тотальний вплив на течію історії. Символи або плюндрують людські душі, опускаючи їх донизу, або лікують і возвеличують їх, піднімаючи до рівня Божественного Початку всього Сущого.
Пентаграма диявола і Хрест Господній, Тризуб-Сокіл Володимира Великого і сатанинські серпо-молоти здійсненого большевиками-сіоністами Голодомору(шматка пекла на Землі), оберег наших пращурів з колиски України-Руси Великої Аратти Сварга-Сонце(кругообіг Життя) і свастика павуча німецького націоналізму...

- Все це символи діаметрально протилежні.
- Як Бог і диявол. - Як Рай і пекло. - Як Український Народ і донецькі млЯнуковичі. - Як бовдур Лєніна-Бланкіна в Києві і постамент Хрестителю України-Руси на пагорбі над Дніпром.- Як Свята Софія і межигірський унітаз.
- Ніби й безкінечно близькі вони географічно і, водночас, безкінечно далекі ментально, в нескінченному змаганні за душі людські.
- За історію людську. - За культуру й мову. - За їжу чи її замінники. За дітей. За все, що оточує нас. - За ресурси. - Поля, луки, річки, шахти і копанки, заводи і фабрики, море і пляжі, ліси і гори.-  Навіть могили.
..Цвинтарі розділені на "елітні" й  не(елітні). - Який цинізм в очах Господніх!

Хто переможе в кінці?-  Бог чи Рогатий? - Світло чи темрява?
 - Тризуб Хрестителя чи пентаграма антихриста Лєніна-Бланкіна та його сатанолюбних послідовників?
...Чотири Вершники Апокаліпсису так близько від нас.
Вони власне ніколи й не віддалялися надто.
- Коса Смерті завжди оголена і зазубрена.
- Барабани Війни ніколи не вмовкали.
-Чума в тому чи іншому вигляді завжди пробиралась в тіла, руйнуючи їх то еболою, то снідом, то онкозахворюваннями, то пияцтвом, то збоченнями.
- Голод досі забирає наших дітей в незаможних сім'ях. Забирає й стареньких, пенсії яких не вистачає на хліб та воду(а ліки для них розкіш). Забирає навіть працюючих за мізерні 1000-1500 гривень, які змушені труїти свої тіла(Храми душі) харчовими сурогатами, бо справжню їжу на подачку олігархів, яку чомусь в Україні називають "зарплатою" вони придбати не можуть.

- І недаремно большевицький вождь Лєнін-Бланк першим же указом розпорядився знести всі символи і ознаки Російської імперії та царизму, а також, виконуючи волю своїх  послідовників-сатаністів наказав знищити православ'я, а натомість запровадити зірки люципера та масонські серпи-молоти.
Тому не потрібно чекати доки Господь Бог остаточно покарає нас за ігнорування Його заповідей( "не сотвори собі кумира", "не вклоняйся сатані", тощо), а знищити сатанинські бовдури в Україні.
Інакше не буде спокою і злагоди.

- Потрібно брати приклад з Польщі, Прибалтики, Грузії.
Жодного чортячого рога!
Жодного чортячого копита(бланкіна, йоськи, кірова, косіора, петровського, павліка марозава)!
- Відновити Храми Господні на місці сатанинських ідолів та капищ!
- Ось що потрібно зробити якомога швидше.

***
Related Posts with Thumbnails