пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Щодо нагородження уповноваженої з прав по свавіллю(бєзпрєдєлу) донецьких мУрок Мурки Дон Лутковської за плідну участь в означеному безпрєдєлі.


Якщо хамовлада в Україні ще бодай трохи затримається, то неодмінно буде нагороджувати як своїх, так і чужих опричників(вертухаїв) золотою, срібною і чавунною мєндалькою(і непочесним званням) "Заслужений вертухай УрКаїни".
Але тут виникає питання:
А кого з Своїх і Чужих нагородять першими?
Як на мою думку..
Перший Чужий. Хто він буде? Та тут якраз все ясно.
Звичайно Бацька Лукашенка. Адже за ним відповідна практика і теорія вертухайства.
Та Бацька власне і служив довший час вертухаєм ще при совку.
А кого нагородять першим серед Своїх(сімейних бєспрєдєльщиків-свавільників)?
Відповідь теж проста.
- Звичайно уповноважену(сматрящу) з безправ людини, і прав по свавіллю(бєспрєдєлу) донецької братви(як урок, так кримінальних олігархів на кшталт ахмєток, фірташів, звягільських-тігіпок) пані-гаспажу-таваріщя Мурку Дон-Лутковську.
Кандидатура Мурки Дон-Лутковської не тільки не обговорюється, як перша в черзі на мєндальку "Заслужений вєртухай України", але й не повинна піддаватись будь якому сумніву в доцільності такої нагороди.
Адже всі три різновиди "вертухая"(золоту, срібну і чавунну) кандидатка Мурка Дон-Лутковська заслужила вірною бездіяльністю на ниві захисту прав українців і бурхливою діяльністю на захисті прав по бєспрєдєлу, як простих так і "вороВзаконних" мУрКаїнців(донецьких урок та підконтрольних їм промислово-олігархічних банд та груп).
Тому, в поданні на ім'я (резидента)ПРезидента всєя побєзпрєдєлу заточєной урками мУрКаїни Хама поБєспрєдєловича Хамуковіча ОвощЗгрядкиКремльовскава(він же в блатному муру(муркє) Вітька Мєжігорскій) необхідно зазначити:

"1. Прасіть явоноє паханопадобіє Вітька Мєжігорскава об мурчайшим саізвалєніі наградіть ніжайшую рабу мурков-вітьков дастаНєпачтєнную пані-гаспажу-таваріщ-бандітку Мурку Дон-Лутковську трємя мєндальками "Заслужений вєртухай мУрКаїни" і прєподнєсті от варовскова (рускава) мірка(мурка) соотвєтствующій мєшок для ношенія сіх наград і пойманих Муркою Дон -Лутковською лохов.

2. Паставіть в століці мУрКаінскава бєспрідєла горадєпадобії Данєцкє, він же Ахмєцк-Хамоград, а также в горадє-мацоє Харькавє-Гєпаградє памятнікі Мурці Дон Лутковській, виваяні з зданих в металобрухт швейцарських годинників членів ПР особисто Муркодімой МурТабачніком в відє обрамльоних гєоргієвскою лєнточной украдєних лічно Вітькой Мєжігорскім шапкі-будьонавкі Натахі Вєтрєнко  і королєвско-піанєрской пілоткі Наташі  Копанкі."
Related Posts with Thumbnails