четвер, 31 січня 2013 р.

Про енергетичний вампіризм.

Кажуть, що вампірів в класичному розумінні(п'ючих людську кров) не існує(можливо за за винятком всім відомого Міколи Пахла-Кровосісі).
Однак я достовірно знаю про інший вид вампіризму: Енергетичний.
Якщо детальніше, то це витягування одними людьми з інших позитивних емоцій(життєвої енергії), шляхом нав'язування співрозмовникам і просто оточуючим своїх проблем і хвороб.
Як приклад:
Ви зустрічаєте давнього друга(однокласника, колегу по роботі, знайомого) традиційними "як справи?" і "як здоров'я".
 Невампір вам відповість коротко: "Нормально"("добре") і піде далі, а от енергетичний вампір перерахує в деталях всі свої хвороби і проблеми, причому в деталях.
 Таким чином він переносить(їх ментальну проекцію) на вас. Простіше кажучи позбавляє вас життєвої енергії, забираючи собі.
 А ще, як наслідок після такої зустрічі ви негайно, або через деякий час відчуєте негативні наслідки в вигляді апатії, хворобливого стану організму в цілому, загострення хвороб, які ви колись перенесли і ніби вже й  вилікувались від них.
  І недаремно в Сполучених Штатах Америки за те, щоб тебе вислухали(твою розповідь про хвороби і фобії) потрібно заплатити психіатру величезні гроші.

Для більшості українців такі витрати незрозумілі.
Але американці дуже практична і прагматична нація і гроші на вітер практично не викидає. Бо в Америці неможливо собі навіть уявити, щоб твій співрозмовник годинами вислуховував  теревені про наявні в тебе болячки і життєві незгоди. Він просто ввічливо тобі усміхнеться і піде геть.
  - Хочеш, щоб тебе вислухали? - Плати психіатру $ від 300 на годину, а інакше зась!
 ..Так психіатр теж рискує, кажучи народним виразом, бути зівроченим. - Але ж він знає за що і чому рискує! Це його свідомий вибір!
 (На відміну від більшості українців, що вислуховують енергетичних вампірів за просто так чи по незнанню цієї проблеми).
Таким простим і дієвим способом Америка бореться з енергетичним вампіризмом(принаймні з великою його часткою) вже кілька десятків років.
  А вам, шановні друзі, раджу позбавлятись від енергетичних вампірів під будь-яким приводом: "Вибачте я поспішаю", "запізнююся", "погано себе почуваю"(вампір ніколи не буде слухати розповідь про чужі хвороби).
-Тікайте від тягнучих життя співрозмовників якомога далі і будьте здорові, як психічно, так і ментально та фізично! І нехай вам у всьому щастить
Related Posts with Thumbnails