середу, 7 листопада 2012 р.

Київські політичні активісти: Нєт українським віршам, давай хіп-хоп, а то захищати свій вибір не прийдемо!

...Прочитав дивні речі, які пишуть політичні, а мо й не дуже,- активісти- мешканці столиці.
Виявляється явка киян на протести проти дій нинішньої хамовлади залежить не від того, скільки їхніх голосів вкрали на виборах донецькі гопники, шапкокради та вбивці, а лише від наявності перед Центрвиборчкомом  чи в інших "больових точках" столиці "чорнобілих агіток, сцени, нормальних ведучих , сценарію і пару гуртів(шансону чи гоп-шансону, хард-року чи альтернативи не уточняється- прим. моя)".
А мені подумалось:
 А чому інші столичні мешканці(наприклад славного міста Парижу чи колиски європейських цивілізацій Афін) сотнями тисяч, ба, - навіть мільйонами осіб, не чекаючи рок-гуртів і сцен виходять на вулиці, протестуючи проти найменшого порушення своїх прав?
- Що ж сталося з киянами?
 - Ну я ще можу зрозуміти, що більшості так званих представників Рускава Міра(рускаязічних) дуже не подобаються "Якісь вірші (певно українською мовою і здебільшого патріотичні, наприклад Кобзареві чи Ліни Костенко-прим. моя),пафос(певно, що патріотичний-прим. моя), маргінальні (не данскіє чи данєцкіє- прим. моя)козаки, істеричні(бо відписали Хату На Кота, а не на Внука, що проголосував за банду обригонів- прим. моя) бабусі".

- Але хіба вам подобається порушення ваших власних прав?-  Чи так подобаються крадіжки ваших голосів ПРедставниками і так званими "самовисуванцями" банди обригонів("донецьких"), що без хіп-хоп(гоп-стоп) концерту перед площею Центрвиборчкому прийти туди, щоб заявити протест проти фальсифікацій на виборах просто несила?
А, - зрозумів!
Вам певно  потрібно, щоб вас, ніби манюнь-дітлашків хтось туди привів за ручку, дав смачну цукерочку, помазав цюцюрку вазєліном, присипав тальком і підтер дупку чорно-білою(вуличною) агітацією?
А може ще ключі від межигірських хором пана Бандюковича вам віддати - мешканці столиці, які так презирливо відгукуються про "(бабусь, вірші та козаків":
- З шароварами легше. - Не подобаються - носіть сатінові галіфе в горошек, як путінці.
  Не подобається вишиванка, то вдягайте косоворотку, як Пахло і кляніть "папірєдніків".
Не подобається поезія- слухайте риганальні анекдоти про "покращення вже сьогодні".
А щоб забути, що й ви теж, можливо таки були колись козаками - позбудьтесь останньої вагомої речі в ваших штанях і кукурікайте під "данєцкіх пітушків".
Найлегше ж позбутись власної гідності і чекати на хіп-хоп(рок, шансон, бугі-вугі) і то не під Центрвиборчкомом, а біля власного кольорового 3D-телевізора.
Правда об'ємне зображення не додасть совісті і честі, і не відстоїть за вас, мешканці столиці, Ваш, вкрадений у вас регіанальною бандою вибір.

Висновки:
Майдан може бути ефективним при великій масі людей. Всі революції починалися з мітингів(майданів). Але для того щоб зібрати справді революційний Майдан потрібно розбудити політичних пофігістів(мешканців столиці), які чомусь все ще чекають "покращення" від ПРянуковича і його гоп-стоп-кумпашки.
- Без активної участі киян будь-яка революція приречена на поразку.
Що ще можуть робити 200-300 чоловік(нехай навіть 2-3 тис. чол.) окрім слухати музику чи поезію?
Але коли збереться не 200-300, а 200-триста ТИСЯЧ, а краще 500-800-т тисяч, то можна вирішувати питання про заміну антинародної влади.
Навіть при кількості людей бодай 100 тисяч,- ніякий дохлий беркут з стихією народного протесту вже не справиться.
І наостанок:
Поганому танцюристу й власні яйця заважають. А киянину хто заважає прийти на площу і захистити власний вибір?
Яйця тиснуть чи ті чи інші лідери?- А ніжками топ-топ, та й прийшов самостійно. І так 100, 200, 300 тисяч. Як в Первомайську, де на площу зходилось майже половина населення містечка.
Чи кияни чекають на первомайців? Ганьба! І нічого прикриватись відсутністю хіп-хопу чи "чорно-білої" агітації.

Related Posts with Thumbnails