середу, 17 жовтня 2012 р.

Побороти комплекс меншовартості!


Цікаво, що проукраїнську ідеологію найбільше критикують ті, які ніколи не знайомились з творами її Провідників.
  - Що це?- Комплекс меншовартості, так званий "хахлізм", чи просто тупе слідування рускоязичницькому "совку"?
- Поглянемо на сусідню еРеФію(Москву). Колишню імперію і спадкоємицю Золотої Орди, яка сповідує одну з найжахливіших ідеологій в історії людства.
- Кацапізм!
 - Що ж ми бачимо в країні, яку так прагнуть наслідувати апологети ліберального "хахлізму" та меншовартості:

 Москва обілила всіх своїх кривавих ханів від Ваньки Грозного до Миколи Кривавого-Розстрільника. - Творця "столипінського галстука", людожера Столипіна, зробили в Москві нацгероєм.
-  Маршала Жукова, який тільки під час так званого звільнення Києва втопив в Дніпрі 300 тисяч українців, пославши їх беззбройними на німецькі кулемети, проголосили навіть не нацхіроєм, а Ідолищем кацапізму.

- Ба.-  Навіть про колишнього "прідатіля" Власова нинішній московський хан Путєн сказав, що "он тожє рускій чілавєк і па своєму сражался за Вілікую Расєю!"(Я вже не кажу про Денікіна- це просто путєнський кумир).

- А ми(на щастя не всі) дозволяємо собі глузувати з УПА, Холодноярців, інших борців за незалежну українську державу.
Але справа навіть не в окремих особистостях.- Справа в тому, що пора зрозуміти:
Нормальне життя для українців не піднесуть на блюдічкє підрахуї-табачніки та їх московські "куратори". - Не піднесе й "ліберальний" Захід, який ліберальний лише до тої межі, допоки не зачіпаються його власні шкурні інтереси.

Отже потрібно побороти в собі комплекс меншовартості. Українці нічим не гірші за німців, французі чи мешканців Московії. Наша мова нічим не поступається "язику", "дойче" чи "інгліш". - Наша історія неосяжна. Ми маємо свої традиції і культуру, свою національну кухню і звичаї.
Ми- українці! 

- Нормальне житя здатна забезпечити українцям лише українська сила.- Сила, яка виборе власну державу. Не номінальну, а фактичну.
- В якій ніхто не посміє принижувати українців твердженнями, що їх мова- "єта нєнужний язик"(Д. Табачнік ).
- В якій буде належна оплата праці.- В якій Фірташі-Коломойські-Ахмєтови не будуть шматувати на українцеві останню сорочку. - З якої можна буде вільно поїхати в будь-яку країну світу.
Державу мирну, але здатну себе захистити.
В якій права всіх і кожного будуть забезпечені.
- І головне: В якій українці перестануть бути пригнобленою нацією.

Related Posts with Thumbnails