середу, 20 червня 2012 р.

Дотолерантилися українці до самого краю!(майже за Шевченком).

Не так давно, спеціально обійшов три книгарні. В жодній не знайшов Кобзаря Тараса Шевченка.
- Дожилися! Дотолерантилися(докотилися)!
(Та й українською взагалі,- в книгарнях присутні були, лиш підручники, й ті втридорога(за "табачниківськими", як їх назвав народ, цінами!)
Дочекаємося, що і в нас, як на колись українській Кубані,- будуть видавати "Сборнікі застольних пєсньєв" дєрєвні такой-то, де будуть присутні і "Садок вишневий..", і "Заповіт", і "За байраком байрак", але не авторства Тараса Шевченка, а "нєізвєстнава" автора.
- Ба, навіть Гімн України "Ще не вмерла.."(з відповідно спотвореним текстом),- в сусідньому Кацапстані виявляється позиціонується, як "народная расєйская пєстня" з дяровні Мухасраново, як нещодавно заявив амбасадор Московщини- лютий українофоб(по іронії долі й сам "нєрускій") Зурабов, на прийомі в Печерській Лаврі, влаштованій для київських агентів Кремля.

- Ситуація така, що якби хтось,образно кажучи, "підніс сірник", то мільйони людей просто б підняли зброю, як це вже було в 20-ті роки минулого століття,- і пішла б гуляти степами нова махновщина, ріжучи всіх язичників-підрахуїв без розбору.

- На днях балакав з простим людом. Шофер, до речі язічний, і ще один роботяга(умовно назвемо його "Суржик"):
Как ето вазможно!(Язічний). - Вєдь ето (закон підрахуїв про регіанальні язікі)разваліт гасударство!
- А може рознести її к х****м?- Розмірковує "Суржик" - Чи спалить блядєй(депутатів),- та оце яйце межигірське нафіг? - Мало їм(регіАналам), що три шкури здерли, так ще й мову нашу хочуть забрать!
- Як бачимо, антиукраїнська спрямованість закону-"панятія Підрахуя-Кідалова очевидна навіть "пересічним", й донедавна байдужим до політики, та не занадто обтяженим освітою українцям та рускоязічним.
- І, на відміну від підрахуїв, - прості люди бачать в цьому донецько-московському панятії міну уповільненої дії, яка може спровокувати вибух в країні, який може дорівнювати атомному.
- Загроза громадянської війни в такому полярному суспільстві, як українське завжди існує. - Навіщо ж накликати біду "вже сьогодні"?

- І наостанок.
Питаю "Суржика": А яка в тебе зарплатня?
- 1200 гривень,- відповідає "Суржик", і стискає кулаки:
Щоб отой Межигірський на таку зарплату двох дітей кормив! - Якби не городець в батьківському селі, то вже давно б поздихали з голоду. - Але ж дітей ще обуть-одіть нада, а Ви ж знаєте які расходи на школу зараз.- І щиро-емоційно побажав:
- Щоб отой, блядь, злодій, що тепер міністєр образованія, -"жидяра" Табачнк поскоріше здох, бо інакше я йому власноручно яйця відірву.- А як я не відірву, то ще таких як я мільйон знайдеться, щоб йому, я таким, як він х**, разом з яйцями відірвати!
***
Nebratan
Related Posts with Thumbnails