середу, 23 березня 2011 р.

Тук-тук-тук! -А хто в хаті господар, -СБУ чи МОССАД?(дослідження одного викрадення).

1.
Далі відмовчуватись, на відміну від наших чиновників, владні кола Ізраїлю не змогли..
УНІАН: Держава Ізраїль вперше визнала свою причетність до викрадення палестинського інженера Дірар АБУСІСІ, зниклого на території України в середині лютого.
Про це повідомляє ізраїльський сайт Israelinfo.

 Про це ж пише і відомий в світі єврейський блогер Richard Silverstein в своєму блозі Tikkun Olam (Змінити світ). Блог Сільверштейна називають ще "єврейським вікіліксом", тому що він частенько викриває на його сторінках темні сторони сучасного ізраїльської держави, в тому числі й поліцейщину та агресивну політику Ізраїлю щодо сусідів, безпардонність МОССАДу, виступає за налагодження відносин з арабським світом. За це його відверто ненавидять, так звані ізраїльські "праві",-  прихильники "расово чистого Ізраїлю", або агресивні сіоністи. Їх ще називають "каханістами"-за прізвищем покійного лідера подібних організацій рабина Меїра Кахане в свій час депортованого з США в Ізраїль і погляди котрого навіть Верховний Суд Ізраїлю визнав расистськими.



Приведу коментарі до статті Сільверштейна про викрадення ізраїльськими спецслужбами з території, буцім то незалежної , України(Уркаїни). Почитайте їх. -Це погляд, так би мовити "зсередини", простіше кажучи самих євреїв, в тому числі й громадян Ізраїлю, на злочинні дії МОССАДу в Україні. Деяким з них соромно за свою країну. А мені за свою країну несоромно. Ні. Бо НАШУ країну ми ще повинні відновити і відбудувати заново. Поки ж стає гірко й боляче за ганебну позицію (раком) українських нібито спецслужб, перед агентурою чужоземців. Та хіба можна називати нинішні спецслужби власне українськими?- Я їх такими назвати не можу. Бо ті, що виконують команди, які надходять з Москви, Тель-Авіва, Берліна, тощо,-  не можуть вважатися співробітниками української спецслужби. Такі речі прописані чітко в ст.111 Кримінального Кодексу і кваліфікуються, як державна зрада. Але повернемось до коментарів в блозі Tikkun Olam :
____________________________________________________________
____________________________________________________________

Нуріель каже:
11 березня 2011 в 2:36
"Телеканал- 2 Новини назвав мене(мається на увазі Richard Silverstein) "Wikileaks Ізраїлю" Як ви думаєте, це означає, що Бібі Нетаніяху може дарувати почесне ізраїльське громадянство за мої послуги для ізраїльської демократії? "
-Ну ви дійсно заслуговуєте на це, без сумніву!
Але вибачте  за те, що  є велика ймовірність того, що вони( агресивні сіоністи- прим. моя) знайдуть щось на вас, якщо ви коли-небудь знайдете безліч протиріч (компромату) на ізраїльському грунті ... ..
(І я пам'ятаю, ви сказали, щодо цього, що така обстановка може боляче відбитись на Вас і і Вашій сім'ї)
Дякуємо за вашу велику роботу, тримайтесь!
З любов'ю з Ізраїлю
Шабат шалом


Леонід Левін говорить:
11 березня 2011 в 6:44 ранку
Я боюся, що українській владі наплювати на цю справу. Їм наплювати на власний народ, не кажучи вже про деяких палестинських імігрантів, незалежно від того, що вони одружені на українках. Я не здивуюся, якщо українська КГБ ( отак в світі називають нашу СБУ!!-прим. моя) учасник цього викрадення. Послуги із забезпечення безпеки в країнах колишнього СРСР дуже репресивні, потайні і не підзвітні народу. Я сподіваюся, що його дружина (Абу Сісі) повідомила про те, що трапилося поліції і  вона порушила кримінальну справу( іще чого:-) -прим. моя).
Річард Silverstein відповідає:
11 березня 2011 в 2:22 вечора
Слідкуйте за моїми наступними дописами. Ви маєте рацію. Але відкриється ще багато нових обставин.


Номі каже:
11 березня 2011 в 8:59
Я радий бачити, статті в Wall Street Journal і New York Times та інших місцях, незважаючи на їх обмеження.
Коментарі деякі бачаться досить страшними.
Той факт, що багато країн мають довгу історію цих видів політики( мається на увазі викрадення людей КГБ-ФСБ-СБУ- прим. моя) не роблять її прийнятною.
Спасибі, ще раз Річард. . .


Фідлер каже:
11 березня 2011 о 9:22
Як на мене, то моя термінологія право ", позачергове виконання", з гордістю презентувала ще адміністрація президента Буша, (відноситься до викрадення людей з країн третього світу). ( Ми для них, як не гірко констатувати "країна третього світу!!-прим. моя), як правило, там, де певні юридичні права не застосовуються. ( Та так. В нас же живуть не по законам, а "панятіям"- прим. моя)
(Позазаконних, через відсутність упорядкованого процесу екстрадиції) викрадення з-за кордону і доставка у власн країну, а з Ейхманом, Вануну, і Абу-Seesi, просто "видача"( і що це за "видача" така? Хто ж його видав? Хто агент МОССАД в СБУ чи нашій Службі зовнішньої розвідки, чи він ще більш високопоставлений?- прим. моя).


Шмуль каже:
11 березня 2011 о 11:57
Будь-яка людина з мінімальними знаннями "шпигунським" буде знати, що викрасти когось чужій території займає місяці збору інформації, планування і точне функціонування , розвиток подій, контрдії повинні бути прийняті до уваги і потрібно мати багато хоробрості для здійснення операції.
Порушення міжнародних законів приймаються до уваги як "форс-мажор", зважаючи на важливість місії.
Приклади Ейхмана і Vaanunu довели це, і показали, що тільки в найсерйозніших випадках ці напрями діяльності можуть бути , нібито,прийнятні (хто-небудь думає, що це була б проблема для Ізраїлю, щоб перетнути кордон з сектором Газа і взяти його звідти?)
Якщо б він(палестинець в Україні-прим. моя) був дійсно викрадений, - є, на мій погляд два можливих сценарії:
1) Він підозрюється в дуже серйозних злочинах щодо безпеки (Ізраїлю- прим. моя) (і, можливо, ховається в Газі або під посиленою охороною) - це, ймовірно, скоро буду відомо. Або:
2) Він насправді співпрацює (з МОССАД- прим. моя) ("mashtap") з Ізраїлем, і викрадення сплановане, щоб витягнути його з оперативної розробки -співпраці, бо інакше за ним будуть полювати в секторі Газа( палестинські спецслужби, як за зрадником свого народу- прим. моя). Тому таке викрадення "відбілює" обличчя агента МОССАД перед своїми співвітчизниками.
З будь-якої іншої причини, не варто було б ризикувати і мати потенційні збитки (міжнародна громадська думка або агенти захопили)


Річард Silverstein відповідає:
11 березня 2011 о 7:01 вечора
Абу Seesi не був в Україні протягом кількох місяців. Він був там протягом приблизно за тиждень до викрадення.
Jeesh, ти суддя і  віриш таким безглуздим вигадкам? Він простий інженер-будівельник і не ховався зовсім. Насправді його робота має вирішальне значення для функціонування електростанції ( в секторі Газа- прим. моя), як його дружина зазначила.
Не є він співробітником( МОССАД - прим. моя). Але це хороша спроба спровокувати дезінформацію. Я знаю набагато більше про цей випадок, ніж ви. Чому б вам не просто сидіти і читати, бо коменти в вас з'являються смішні:
"З будь-якої іншої причини, не варто було б ризикувати і мати потенційні збитки (міжнародна громадська думка або агенти захопили)"( На мій погляд, не дуже то й смішний коментар- прим. моя).


Не існувало ніякого ризику в цьому випадку, тому що Ізраїль примусив в тій чи іншій формі Україну до співпраці. Так агенти Моссаду не стикались там з загрозою викриття. Хоча зараз вони, і я сподіваюся все буде зроблено для цього , -заплатять за свою обурливу поведінку. Можливо, суддя і адвокат,- ти хочеш критикувати це порушення міжнародного права? Або ви теж співробітник з політичної / правової системи, де відбувається це неподобство? Розкажіть.


Шмуль каже:
12 березня 2011 в 1:44
Операції такого роду готуються кілька місяців, і хоча він(палестинець- прим. моя) не був в Україні протягом кількох місяців , за ним мали стежити протягом декількох місяців, поки трапиться можливість( для викрадення- прим. моя). Можливо, були й альтернативні плани, щоб викрасти з Єгипту, в Газі або в іншому місці де він мав бути чи планував відвідати, кожне з яких(обладнане- прим. моя) safehouses(конспіративною квартирою), і всіма іншими необхідними оперативними об'єктами.
Ви можете сміятися над колобораціоністською (те, що палестинець працював на МОССАД- прим. моя) теоріїєю, але ми ще подивимося, хто сміється останнім. Я все ще сміючись, як ви вважаєте, читаю оголошення в Дубаї, що агент "Моссад" був заарештований у Канаді у зв'язку з вбивством Мабхух. Ми бачимо тут того, хто сміється голосніше за всіх.
Як Вам добре відомо з міжнародного права , якщо є / було порушення, то хтось в один прекрасний день може нести відповідальність перед судом. Але, як я вже говорив багато разів тут, - багато хто з ваших колег блогерів, здається, надають перебільшене значення щодо ефективності міжнародного права. Міжнародне право є більш breeched (декларативне) по всьому світу в сотнях томів, що зберігаються але не застосовуються. Воно є фаворитом "ліберального" табору, але дуже рідко, які закони фактично прийняті як обов'язкові, коли воно виступає проти місцевих інтересів, особливо військових чи економічних інтересів. (Англія є кращим прикладом у "офіційно" прийнятих Європейським парламентом законах, але майже кожен день діє unaccordingly(нескоординованість), тому що британці просто не люблять Європу!)


Леонід Левін говорить:
12 березня 2011 о 4:20
Існує хороша, перевірена міжнародна практика: називається видачі. Одна країна офіційно просить іншу країну для арешту когось за деякими звинуваченнями, а потім просить видачі. Якщо немає заперечень перед звинуваченнями і доказів того, що підозрюваний буде зазнавати тортур, або його права порушені запитуючою країною, прохання про видачу в основному задовольняються. Так чому б Ізраїлю не дати запит про видачу Абу Seesi Україною? В Єрусалима і Києва є договір про видачу, а в 2009 році ізраїльський хірург Михайло Зіс був екстрадований з України в Ізраїлі за підозрою у торгівлі органами.
- Та тому, що ізраїльська влада не має жодних доказів, чи вони знають, що всім відомо, що підозрюваний, буде позбавлений будь-яких прав і, можливо, підданий тортурам.
Великобританія є членом ЄС і пов'язана з договорами ЄС,які підписує. Якщо вони не згодні, вони(англійці) ведуть переговори з ЄС, як і будь-які інші країни-учасниці. Якщо Ізраїль визнає Женевську конвенцію, потрібно й діяти и відповідним чином або відкликати свій підпис в цілому.


Леонід Левін говорить:
11 березня 2011 о 1:30 дня
Шмуль, ізраїльські служби безпеки, державні (чиновники- прим. моя) та військові, схоже, не особливо стурбовані світовою думкою . При всіх незаконних поселеннях і численних порушеннях основних прав людини на окупованих територіях і міжнародних порушень закону в Лівані і Газі, смішно й думати, що Ізраїль піклується про неї( про міжнародну думку). Що стосується арешту "агента", з всім так званим співробітництвом в галузі безпеки, що відбувається між Ізраїлем і Україною, не було жодного шансу заважати агентам МОССАД. - Не кажу, що захопили, - вони, швидше за все, допомогли їх українським(уркоїнським насправді, -прим. моя) колегам. Співробітництво в даний час контролюється на самому високому рівні як в Україні та Ізраїлі. Ось кілька прикладів:
1. Reuven Dinel, близький соратник Авігдора Лібермана і колишній агент "Моссаду" який був оголошений персоною нон-грата в Росії за шпигунську діяльність і був відмовлений в призначенні послом Ізраїлю в Туркменістані і Узбекистані, був прийнятий в якості посла від української влади.
2. Зовсім нещодавно президент Янукович заявив, що Ізраїль буде допомагати  із забезпечення безпеки чемпіонату Європи 2012 року з футболу, організований спільно Україною і Польщею.
3. Прем'єр-міністр хАзаров(Пахло) прибуде до Ізраїлю наступного тижня, щоб обговорити розширення співробітництва між їхніми організаціями оборони( Прибув вже. Так "плакав" біля Стіни Плачу, що аж тєбєтєйка чи пак, кіпа злетіла. Не приймає Господь молитв від урок:-) -прим. моя).
Так, з цим високим рівнем співпраці, я був би здивований, українська влада не приймала участі в викраденні Абу Seesi's. Як я вже говорив у попередньому коментарі, їм (уркоїнцям- прим. моя) наплювати на палестинця. Так що в цьому випадку, Ізраїлю навіть не потрібно було ,без будь-яких вагомих причин, викрадати його.
Якщо він дійсно підозрюваний в особливо тяжких злочинах щодо безпеки( Ізраїлю -прим. моя), вони могли б про це сказати,і віддати його під суд. Якщо б він був завербованим оперативниками( агентом МОССАД- прим. моя), то чому б його дружина (яка повинна бути зацікавленою в його безпеці) зробила такий галас з цього приводу? Адже таким чином вона робить себе і своїх дітей уразливими для репресій( уркаїнської влади- прим. моя). Таким чином, я б не погодився з вашим аналізом.


Сіль Salbe каже:
12 березня 2011 о 12:50 ранку
Річард,
Наздоганяв і збирався попередити вас про статтю Мелман яку ви вже підібрали. Мій єдиний (дуже незначний) каламбур на вашу статтю і логічні висновки кабукі аналогії-самвидаву, безумовно буде кращою альтернативою до офіційних(пост- прим. моя) радянських ЗМІ під час відносної лібералізації. Так чи інакше , вони дійсно орієнтовані на роботу в демократичних умовах. Це нагадує мені про зв'язок вбивства двох захоплених палестинських викрадачів автобусу. Не будучи в змозі опублікувати що-небудь про це. блогер Coteret Рашит опублікував фото розстрілу в"єтконгівця в Південному В"єтнамі..


Річард Silverstein відповідає:
12 березня 2011 в 1:21
Не знаєте, про самвидаві, так як ці були тексти, які містять значних правдиву інформацію, яка до нього таємно в порушення владою. Знання, які я намагаюся поширювати, безумовно, поширюються на території Ізраїлю, як самвидав. Але дивна поведінка ізраїльських ЗМІ та влади, преса зацензурована кляпом порядку, видається більш пов'язаною з кабукі з його дивними, таємними ритуалами, манерою виконання, і костюмами. ( Отакої:-) Відомий блогер порівнює поведінку офіційної влади з театром кабукі !-прим. моя )
_____________________________________________________________________________________________________________
 -Отакі коментарі я прочитав. Аж вуха червоніють. Не від сорому, як я вже писав. Від безпорадності нашої.

2.
...Визнання державою Ізраїль  свою причетнсті до викрадення палестинського інженера Дірара АБУСІСІ відбулося під час слухань, що відбулися в минулий четвер( 17 березня 2011 р.) у світському  суді Петах- Тікви.

 Заступник голови суду Лея ЛЕВОН частково зняла заборону на публікацію інформації про даній справі і дозволила оприлюднити той факт, що Д. АБУСІСІ був заарештований «з метою розслідування »і знаходиться в ізраїльській в'язниці.
Заборона на публікацію будь-якої іншої інформації у справі, включаючи обставини арешту Д. АБУСІСІ, підозри на його адресу і результати проведеного слідства, збережені ще на 30 днів. Часткове зняття заборони на публікацію дозволено судом на вимогу правозахисної організації «Агуда ле- зхует а-езрах ».
Дружина Абусісі, громадянка України на ім'я Вероніка, найняла для захисту батька своїх дітей адвоката Смадар БЕН-НАТАН, яка змінила члена громадської адвокатури, раніше призначеного Д. АБУСІСІ за рахунок держави. Адвокат с.Бене-НАТАН бачилася зі своїм підзахисним у в'язниці і повідомила журналістам, що він знаходиться у непоганому стані, але страждає хронічними захворюваннями. .
В. АБУСІСІ ще на початку березня заявила, що її чоловіка викрав «Моссад». Через деякий час вона розповіла, що чоловік зателефонував їй і повідомив, що перебуває в слідчому ізоляторі «Шабака» у Петах-Тіква, держава призначила йому адвоката. Ізраїльські ЗМІ в останні тижні не сумнівалися в причетності Ізраїлю до викрадення Д. АБУСІСІ, але публікувати могли лише інформацію, що з'являється в іноземних ЗМІ - всередині країни публікації заборонені військовою цензурою.
Під час недавнього візиту до Ізраїлю прем'єр-міністра України Миколи АЗАРОВА журналісти поставили йому питання по цій темі. М. АЗАРОВ відповів, що не має інформації, але не хотів би думати, що дружня країна дозволяє собі такі дії на території України. Між тим, близькі Д. АБУСІСІ вважають, що викрадення було проведено за активного сприяння українських спецслужб, відзначає Israelinfo.

3.
Чому Дірар Абусісі опинився в в Україні?
 Детальну відповідь я знайшов в виданні ТОЛЬКО ПРАВДА (http://t-pravda.net):

Дірар Абусісі захистив кандидатську дисертацію в Україні. У 1999 році він із дружиною, українкою Веронікою, поїхав у Йорданію, де живуть його батьки – шукати роботу. Згодом працевлаштувався на єдиній електростанції в Секторі Газа за допомогою однокурсника, який був чиновником у Палестинській автономії, розповіла "Українській правді" дружина зниклого інженера.

Протягом усього часу його роботи електростанція була приватним підприємством і до владних структур не мала жодного відношення. Спочатку вона належала американській компанії Enron, яка в 2001 році збанкрутіла. Потім її придбала спільна з Siemens компанія GPDC.

У 1999 році Абусісі влаштувався асистентом оператора. У 2003 році він отримав посаду заступника генерального директора – технічного директора.

Тобто палестинській інженер працював на електростанції до і вже після приходу до влади вражої до Ізраїлю сили Хамас. Вона перемогла на виборах в Секторі Газа і сформувала уряд у 2006 році.

За словами Вероніки, їхня родина жила в Секторі Газа 12 років "із корисливих міркувань", бо зарплатня її чоловіка складала 4 тисячі доларів на місяць.

"Війна "литий свинець" була останньою краплею в моїй корисливості. Коли в мене народжується дитина за тиждень до війни, а потім падають бомби – це межа. Як тільки відкрився кордон (між сектором Газа та Єгиптом) улітку, я поїхала в Україну, щоб готувати всі документи для переїзду й отримання Діраром громадянства", – розповіла Вероніка.

У них шестеро дітей, які є громадянами України. Дірар, який є палестинським біженцем, приїхав в Україну взимку, щоб оформити дозвіл на проживання в країні та придбати квартиру. Потім Вероніка мала привезти сюди їхніх дітей.

Однак не судилося…
Та хіба ж тільки йому.. Я осуджую найманство. Але..

4.
Разгуляй МОССАДу в Одесі.


Газета Сегодня пише:
На боці Каддафі воює багато найманців - лівійцям лідер революції не довіряє.
 У їх числі багато вихідців з Чаду, Габону, Малі, Конго, Замбії, збройних, як правило, «калашниковими». А от серед пілотів, дуже ймовірно, є і наші співвітчизники. Однак зараз потрапити до Лівії найманцем вже нереально. Як вдалося з'ясувати «Сьогодні» через інформовані джерела, це можна було зробити місяць-півтора тому. Зараз же всі канали вже перекриті спецслужбами.

«Особливо уважно за цим стежать ізраїльські спецслужби - співробітники Моссада активно працюють у всіх містах (Київ, Одеса), де ведеться наймання на Африканський континент, - відзначило джерело. - Однак довірені особи, через які йде наймання, полюють в Україну не за «гарматним м'ясом», а за дефіцитними фахівцями - пілотами, пепеошники. Мова йшла про серйозні суми - до 5000 євро на місяць людині в ранзі техніка, до 10 000 євро в ранзі інженера, пілота ». Для порівняння, африканці, яких Каддафі використовує в якості солдатів, отримують близько 1000 євро на місяць. «Однак зараз дуже маленькі шанси повернутися з Лівії живим - велика ймовірність, що тебе застрелять наймачі», - говорить джерело. До повстанців найманців не набирають. «Ресурсів у них немає. А тепер на їхньому боці стратегічна авіація Європи і США », - зазначив наш співрозмовник"
Іншими словами "разгуляй" спецслужб, як ФСБ, так і МОССАДу почався не вчора і не сьогодні.

5.
Це й не дивно..


Це й не дивно, коли народні депутати і високопоставлені чиновники держави, яку називають Україна (фактично перетворена бандократією і компрадорською олігархією в Уркоїну- від слова "урка" -нахабний бандит, злодій. Країну де вільно і ситно живеться тільки їм -уркам..) частенько мають подвійне громадянство чи держави Ізраїль, чи РФ(московське).

Дозволю собі пояснити термін "компрадори" дял повної ясності про нинішню владу:

КОМПРАДОРИ , КОМПРАДОРСЬКА БУРЖУАЗІЯ
компрадо́ри, компрадо́рська буржуазі́я
(від ісп. comprador – покупець)
угодовська частина національної буржуазії в економічно відсталих країнах (колоніальних і незалежних), яка співробітничає з іноземним капіталом на внутрішньому й зовнішньому ринках. Є головною опорою імперіалістів у їхній боротьбі проти національно-визвольного руху.


Що вже казати про наявність у більшості "державників" навпаки, -маєтків в московській Рубльовці чи поблизу. Немало їх, судячи по результатам експансії згаданих держав в Україну, активно працює на ФСБ і МОССАД, отримуючи "пайки" та орденки-медалі заслуженого Іуди-Іскаріота Уркаїни(не путати з Україною!).

 Регочеться Уркаїна з бід народу українського, та гірко плаче Ненька-Україна , дивлячись на глум з державності, відверте ігнорування законів людських та Божих. Не зрадь! -Не вбий! Не вкради!

-Отже відкрито, не боячись переслідування, в українських містах, що хочуть, те й роблять іноземні резидентури: МОССАД, ФСБ, ЦРУ, БНД - хіба всіх перелічиш? - Може й "чучхейці" серед них присутні? Чи людожери з племені кривавого диктатора Бокасси, що без солі зжер не одну сотню людей. як білих, так і чорних.
 Уркаїнським чиновникам нема до того ніякого діла. Вони відмивають накрадене в українського народу "бабло", бакси, "лаве", "капусту". Хрустять на зубах "зелені", множаться в китайських банках "межигірські" юані, в московських будівлях оживають , накрадені Пахлом, і інвестовані в бізнес синулі,- відомого будівельного московського олігарха, -гривні.

Нема діла таким "уркаїнцям" до безпеки України, бо наплювати , як пишуть на ізраїльських сайтах і на безпеку і на народ український. Біда прийшла на нашу землю в ососбі оцих пахлів, хорошковських, звягільських, та їм подібних, ім"я яким "ЛЕГІОН", а число їх, то число звіра - 666.

І немає для них нічого святого. Бо це саранча,- з найдорожчими в світі вставними зубами-іклами, якими догризають саранчоси і нашу мову, й нашу культуру та історію, ба , навіть саме існування України, як такої..

Догризають і нас, українців, непомірними цінами і податками, позбавляючи можливості говорити і писати рідною мовою. Кривавими руками скажених сталіністів,- мордують наших активістів в запорізьких буцегарнях.- Розганяють мирні акції протесту, за допомогою продажних мєнтів.

6.
Дядя Хам, жирні китайці і зайці.

 ..А зверху цієї страшної масонсько-українофобсько піраміди( уркаїнської хамовлади), сидить на кістках козацьких в Межигір"ї аж двічі "несудимий" , неіснуючих наук "профффесссор", великий шанувальник Анни Ахмєтової і Бєбєля та "українського поета" Антоші Чехонте з його баснєю " Кітайци і зайци"
(Ось моя nebratanka на цю анекдотичну тему за мотивами , "хорошого знайомого" пана межигірського проффєссора А. Чєхонте):

Шли однажды через мостик
Жирные китайцы,
Впереди , задравШИ хвостик,
Торопились зайцы.
Вдруг китайцы закричали:
"Стой! Стреляйте! Бах!!!"
Зайцы выше хвост задрали,
Спрятавшись в кустах!
-Жаль кусты те в Межигорье,
Зайчики росли
И бедняжек, вот так горе!
Егеря пасли!
А с китайцами злой дядя
С клюшкою в руке!
Вот так зайчикам засада,
Вот Вы и в мешке!
Дядя с клюшкой, что для гольфа
(Очень дорогой)
Жирный, просто катастрофа!
И набит икрой!
Но зайченков он бедняжек
Прямо в лобик бьет
И в кровавом тут же раже
Мяско ихне жрет!
И от зайцев ранним утром
В том не их вина!
Не осталось , вот так жутко,
__________________________

Мораль сей басни так ясна:
Кто зайцев хочет кушать,
Тот, ежедневно встав от сна,
Папашу Федю должен слушать.

А еще добавлю детки,
Просто от себя
Обещает Хам канфетки,
Шиш свой теребя!
***
Nebratan / БАЙКИ (nebratan-ки)/ ЗА МОТИВАМИ / ДЯДЯ ХАМ, ФЄДЯ, ЗАЙЦИ І ЖИРНИЄ КІТАЙЦИ / 2009 р.

А ще додам. Не лізьте ви "канкрєтні дяді" в творчість великих! -Нічого крім сміху, ви , своїми жалюгідними потігами здаватись схожими на культурно-інтелігентних людей, не викликаєте:

"Не чіпайте, всує ,Хам
Чехова Антошу!
Бо згорить Ваш мозок вхлам,
Як "Хромая лошадь"!
-Чи письменник,чи поет
Чи ліпив пєльмєні,-
Був Антоша "неконкрет"
І не вчився фєні!

***
Nebratan / nebratan-ки / КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ / ПРО КОНКРЄТИ Й НЕКОНКРЄТИ / 2009 р.
Прим. "Хромая лошадь": нічний клуб в одному з міст Московщини, при пожежі якого згоріло живцем більше сотні людей.

7.
Але повернемось до нашої теми. Ганебного викрадення людини в Україні іноземними спецслужбами.
Як це було
( За матеріалами видання tochka.net):

Інженер з Палестини Дірар Абу Сісі розповів про те, як з потяга "Харків-Київ" на станції в Полтаві його викрали члени розвідки Ізраїлю "Моссад".

З України до Ізраїлю:

Троє осіб, дві з яких були одягнені у військову форму, увійшли до купе Дірара Абу Сісі, коли він їхав до Києва. Про це Абу Сісі розповів адвокату з Палестинської центру з прав людини.

Люди у формі попросили палестинця пред'явити паспорт, але він відмовився. Тоді вони почали йому погрожувати і силою забрали паспорт. Ці люди змусили Абу Сісі зійти з поїзда на найближчій станції у Полтаві.

У цей час він був уже в наручниках і з капюшоном на голові. Потім палестинця на машині довідвезли до Києва. Там Абу Сісі помістили в квартиру, де знаходилися шість осіб. Вони представилися членами розвідки Ізраїлю "Моссад".

За словами Абу Сісі, вони відразу ж його допитали, а потім посадили на літак. Політ тривав близько 6 годин з перервою на посадки в невідомих йому місцях.

Після приземлення Абу Сісі опинився в Ізраїлі. Він зазначив, що йому відмовили в спілкуванні з адвокатом протягом двох тижнів. А потім заборону продовжили ще на 11 днів. Весь цей час його інтенсивно допитували. У той же час, про що саме допитували Абу Сісі, він не сказав.

8.
Хто стоїть за викраденням
(за матеріалами ТОЛЬКО ПРАВДА (http://t-pravda.net)):

Звичайно МОССАД і його верховоди. Пр це свідчить дружина викраденого, Вероніка
Свої припущення про причетність Моссаду до зникнення чоловіка Вероніка(до речі вона та її шестеро дітей громадяни України), мотивує тим, що Дірар досконально знає електростанцію в Газі. Він кілька разів відновлював її роботу після авіаційних ударів ізраїльських військово-повітряних сил, які знищували єдину на весь Сектор Газа електростанцію майже вщент.

Таким чином, на думку дружини, найбільше спецслужби Ізраїлю хвилює те, як врешті-решт зупинити роботу цього стратегічно важливого для регіону об'єкта.

Також пані Абусісі вважає підозрілим, що провідник 6-го вагону, яким їхав Дірар, спочатку свідчив про двох чоловіків, які вивели його з потягу, а потім відмовився від своїх свідчень.

Ще однією зачіпкою Вероніка вважає те, що після зникнення, з телефонного номера її чоловіка було надіслано його сестрі смс-повідомлення латиницею, але російською мовою з текстом: "Вибач, мені потрібно залягти на дно, у мене виникли невеликі проблеми. Я із друзями їду в Саудівську Аравію".

"Мій чоловік чудово володіє російською мовою, але він пише з орфографічними помилками й не вживає таких слів. Я знаю, що мій чоловік це не писав", – зазначила українська дружина.

Вероніка категорично відкидає причетність Дірара до Хамас – сили, яка перемогла на виборах у Секторі Газа, але яка вважається терористичною в Європі, інших країнах і особливо в Ізраїлі.

"Я знаю всіх, з ким спілкувався мій чоловік. Він ніколи не спілкувався із владою, крім тих випадків, коли йому приходили офіційні запити з якихось міністерств", – розповіла вона.

За її словами, про жодну співпрацю з будь-якою політичною силою йтися не може. Отже, це не може бути причиною, щоб потрапити за ґрати.
(За матеріалами ТОЛЬКО ПРАВДА (http://t-pravda.net))

9.
А що ж українські( чи уркаїнські спецслужби)? -Ось "наша відповідь Чємбєрлєну" в стилі нинішнього СБУ:

Служба безпеки України виключає кримінальний слід в історії зникнення палестинця Дірара Абусісі з Україною і його транспортування в Ізраїль, повідомив перший заступник голови СБУ Володимир Рокитський.
"На сьогодні(на 22.03.2010 р.) в СБУ немає даних, як він покинув територію України. Ми знаємо, що він в Ізраїлі, і виключаємо будь-який кримінальний слід. Людина жива. Щодо інших питань ми будемо працювати "
(За дописом видання Сегодня )

Що тут прокоментуєш? -Весь світ регочеться з таких заяв. Не знають люди(навіть, як я писав вище іноземці, євреї й навіть громадяни Ізраїлю серед них..), чи соромитись за нас , чи плакати від нашої безпорадності перед особами, що нахабно співпрацюють з іноземними розвідками, продають Україну і оптом і вроздріб, наліво й направо, вниз і вгору.
Кому? -Не має значення. -Тим, хто більше заплатить. Хто ми? -Країна "третього світу". Совок. Так нас люди бачать з цивілізованого світу. А ще є вираз "прохідний двір". То це про нас.
Будь хто. Будь яка тварюка господарює в Україні, наче на своєму задньому дворі. Гадять нам на голову, а ми її покірно схиляємо..
-Ану панки, -наваліть купу побільше та посмердючіш! -Ох любо нам лайно на голові носити!


10.
...Як же регламентуються права громадян( в тому числі іноземців і осіб без громадянства), згідно Конституції України? Дивимось:

Стаття 26.
Іноземці та особи без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, користуються тими самими правами і свободами, а також несуть такі самі обов'язки, як і громадяни України, - за винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України.
Іноземцям та особам без громадянства може бути надано притулок у порядку, встановленому законом.

Стаття 28.
Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

Стаття 29.
Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність. Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом. У разі нагальної необхідності запобігти злочинові чи його перепинити уповноважені на те законом органи можуть застосувати тримання особи під вартою як тимчасовий запобіжний захід, обґрунтованість якого протягом сімдесяти двох годин має бути
перевірена судом. Затримана особа негайно звільняється, якщо протягом сімдесяти двох годин з моменту затримання їй не вручено вмотивованого рішення суду про тримання під вартою.
Кожному заарештованому чи затриманому має бути невідкладно повідомлено про мотиви арешту чи затримання, роз'яснено його права та надано можливість з моменту затримання захищати себе особисто та користуватися правовою допомогою захисника.
Кожний затриманий має право у будь-який час оскаржити в суді своє затримання.Про арешт або затримання людини має бути негайно повідомлено родичів заарештованого чи затриманого.

Стаття 60.
Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.

Стаття 124. 
 Правосуддя в Україні здійснюється виключно судами. Делегування функцій судів, а також привласнення цих
функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються.

Отже іноземці, що перебувають в Україні " на законних підставах" "користуються тими самими правами і свободами" (що й громадяни України- прим. моя).
Тому правоохоронні органи повинні розглядати викрадення палестинського інженера, що перебував в нас на цілком законних підставах( приїхав до своєї дружини і дітей) з такою ж увагою, як і гіпотетичне викрадення особи, що являється громадянином України. Адже ми всі тепер не можемо почуватися в безпеці. Адже невідомо, хто слідуючий стане жертвою підривної діяльності МОССАД в Україні!

11.
А тепер розглянемо правові аспекти діяльності іноземних спецслужб на території України. Чим регламентується така активна, з дозволу сказати "діяльність" відомо. Звичайно, що кримінальним кодексом.

Дозволю собі процитувати деякі статті повністю:

Державна зрада (ст. 111). (Детальний коментар дивись тут):
- Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України,-
карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Кримінально караним є перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, за умов, якщо ці дії умисно вчинені громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України.

Безпосереднім об'єктом цього злочину є охоронювані законом суспільні відносини щодо забезпечення зовнішньої безпеки держави, суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності, обороноздатності, державної, економічної чи інформаційної безпеки.

Об'єктивна сторона цього злочину полягає у вчиненні хоча б одного з таких діянь: а) перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, що може виявлятися у вступі на службу до війська ворожої держави, наданні допомоги агентам спецслужб ворожої держави тощо; б) шпигунство — передача або збирання з метою передачі іноземній державі, іноземній організації або їх представникам відомостей, що становлять державну таємницю. Державна таємниця — це інформація у сфері оборони, економіки, науки і техніки, зовнішніх відносин, державної безпеки і охорони пра­вопорядку, розголошення, якої може завдати шкоди національ­ній безпеці України і які в установленому порядку визначені як державна таємниця; в) надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, а саме вчинення будь-яких дій, що сприяють вищезгаданим державам, організаціям та їх представникам здійснювати підривну діяльність.

Державна зрада — це злочин з формальним складом і є закінченим з моменту вчинення будь-яких передбачених ст. 111 КК дій.

Суб'єкт злочину — громадянин України, який досяг 16-річного віку.

Суб'єктивна сторона державної зради характеризується виною у формі прямого умислу та спеціальною метою — заподіяти шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України.

Покарання за злочин: позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Закон (ч. 2 ст. 114 КК) передбачає спеціальну підставу звільнення від кримінальної відповідальності за державну зраду, зокрема встановлено такі умови:

громадянин не вчинив ніяких дій на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їх представників;

громадянин добровільно заявив органам державної влади про свій зв'язок з ними та про отримане завдання.

Отже об"єктивна сторона злочину посадових осіб української держави, що погодились на співпрацю з іноземною спецслужбою( ФСБ чи МОССАД не має значення!) очевидна:

Це надання допомоги в проведенні підривної діяльності проти України. Бо такою співпрацею вони, безумовно, надали величезну шкоду не тільки репутації України в світі, а й сприяли безперешкодному створенню іноземних резидентур, конспіративних квартир, інших об"єктів і засобів оперативної діяльності іноземних спецслужб. (Про розгул МОССАДу в Одесі написано вище).
Безпосередній об"єкт злочину- є конституційне право громадян(іноземців) на вільне проживання в Україні, повагу гідності особи.
Об"єктивна сторона злочину- надання іноземній розвідці(спецслужбі) допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, а саме вчинення будь-яких дій, що сприяють вищезгаданим державам, організаціям та їх представникам здійснювати підривну діяльність.

Щодо "суб"єктів" злочину, то тут не все так просто. Звичайно, вони вже давно досягли 16 -річного віку, але при цьому ще й всілися в зручні керівні крісла.
Ці "суб"єкти" можуть керувати не тільки окремими підрозділами, а й самі очолювати українські міністерства і служби.
Чи вдасться високопоставленим (може й не без допомоги МОССАД, ФСБ чи ЦРУ) зрадникам відсидітись на владному Олімпі? -Покаже час.
 В значній мірі їх безпечне існування біля корита іноземних спецслужб залежить від бажання чи небажання терпіти свавілля й наругу над Україною, самими українцями.

-Скільки ще буде терпіти кліщів на своєму тілі, знаменитий у всьому світі своєю терплячістю український народ, одному Богу відомо..

Тільки "скільки мотузочці не витись, а кінець знайдеться". Обов"язково. Я в цьому переконаний.

12.
І насамкінець.


  Більше деталей про МОССАД від людини, що явно симпатизує ізраїльським чиновникам від розвідки і державного терору.
Related Posts with Thumbnails