вівторок, 10 серпня 2010 р.

НЕБЕЗПЕКА ФАШИЗАЦІЇ РОСІЇ РЕАЛЬНА!-НЕ ДОПУСТИМ КОРИЧНЕВУ ЧУМУ ЄВРАДУГІВЩИНИ В УКРАЇНІ!

                                                  ФАШИСТ.

Замість передмови: Росія. Сьогодення... -В місті Зеленограді Московської області невідомі російські фашисти сплюндрували пам’ятник "воїну-освободітєлю" (намалювали на ньому свастику). -Загравання режиму Путіна-Медвєдєва з створеними колись при активній участі КГБ шовіністичними, ксенофобськими чорносотенними організаціями на кшталт ЄСМ, скінхедів та т.п., призвело до того, що гідра фашизму піднімає свою бридку голову в Росії, відомій своїми давніми традиціями тоталітаризму, пригноблення та знищення цілих народів.
Коли російські урядовці відкрито ведуть офіційну антиукраїнську риторику(а тепер і "українські", такі як відомий українофоб і "дешевий клоун" Діма Табачнік, вони тільки підтверджують свій фашистський статус, тому що український народ поніс найбільші втрати у боротьбі з німецьким фашизмом. Українці боролися з фашизмом в рядах Совєцької(червоної) армії і УПА, гинули в німецько-фашистських і большевицько-кацапістських концтаборах і глумитися над пам’яттю нашого народу про ці незчисленні жертви це новий скотинізм режиму, що підтримує фашистькі угрупування по типу "Євразійського союзу молоді" відомого фашиста і дегенерата Сашкі Дугіна чи подібних йому байстрюків медвепутії. -Особливе значення має те, що багато українців живе на території Росії, де місцевий режим проводить спланований культурний геноцид – немає жодної української школи, українці не мають можливості вивчати рідну мову та культуру.-Чи не схоже на політику фашистів?
Україна не має права мовчати, не може мовчати, тому що фашизація Росії – це загроза і для самої України, і для української діаспори в Росії. Та чи укараїнська зараз влада в Україні?- Звичайно, що ні!-Ось і в нас розцвітають махрові чорносотенні і фашистські організації типу "Родіна" в Одесі чи фашиствуючі молодіжні течії "рускоязічних" в Криму та інших заповідниках зомбі-совків. -І знову руйнують українські символи і кланяються "закадичному" дружку Гітлера Сталіну!-І це в країні. що пережила жахливий геноцід 1932-33 років та винесла на своїх плечах жахливий тягар Другої Світової війни з її мільйонами жертв!
-Путєно-Медвежі "піарщики" з Луб"янки та їх агентура серед молодіжних злочинних угрупувань добре знають свою справу. У Росії парадоксальна ситуація: абсолютна більшість населення схвально ставиться до перемоги Совєцького Союзу на нацистською Німечччиною, проте рівень побутової ксенофобії(фашизації населення) упевнено росте. Якщо додати до цього чергову антикавказську істерію, то картина стає ще більш ясною. Російські спецназівці у Грузії і козаки з власівськими та імперськими прапорами у Криму стають мало не національними героями – такі собі звичайні росйські хлопці. І справа тут не в тому, чий фашизм кращий – північноатлантичний чи євразійський, а в тому, що кожен з них намагається очорнити супротивника, а самому залишитися в білому, хоча рила огидні в обох. Що чекає Україну з і її «прикордонним» положенням та схильністю хамовлади влади до неадекватних дій і українофобської істерії та потурання організаціям-клонам  ЄСМ в Україні на кшталт "Родіни" чи "Руського блоку" та вітренківців , залишається тільки здогадуватися..

- Христа йому не чути Благовіст
І не герой таким Степан Бандера!
Бо каже він про себе: "Я фашист",
І славить Гітлера- Адольфа "Гера"!

- "Фашисту" - Гітлер пан й авторитет,
А Україна й українці "геру" жертви
- Тиранів серпо- свастичних скелет,
Давно почав фашиста душу жерти!

Сім'ю Бандери знищив біснуватий 'Гер',
І друг Адольфа- сухорукий Сталін,
- Та не за це "фашисту" соромно тепер,
-Застряглому в зірок і свастик калі!

- Що з України родом, соромно йому,
- Як і того, що зроду "українець",-
І Кремлінів фашист обожнює пітьму,
Не встаючи з натруджених колінець!

Молитись гоблінам й тусовочним "богам",
Таким "арійцям", звісно, звична справа,
І в кремлінів просити пайку і сто грам,
Й поперек горла не стає луб"ян-"халява"!

- Жеруть і шамкають, з лайном на язиці;
- І не потрібна більше їм дідівська мова!
І приїжджають Сатани,- з Москви жерці,-
Щоб панувала в нас потвора двоголова!
***
 
Послухати аудіоверсію можна ТУТ.

Related Posts with Thumbnails