вівторок, 25 травня 2010 р.

НАУКОВЕ ВИЗНАЧЕННЯ КОМВАМПІРІВ ТА ІНШИХ ЗЛОБНИХ ПЕРДЬДУХІВ(КЛАСИФІКАЦІЯ НЕЖИТІ)


НЕЧИСТЬ ...(ЗЛІ ПЕРДЬДУХИ)



Може кому ще цікава інформація про комвампірів, перевертнів у погонах, зомбі-совків та інших колись міфічних істот (а тепер не таких вже й міфічних):

КОМВАМПІРИ





-Відносяться до класу нежиті. Кров громадян України та крадене у народу бабло, є для них джерелом сили. Вони ненавидять сонячне світло. Свята вода пече їх плоть немов кислота; домашні тварини приходять в жах від одної їх присутності. Вони надзвичайно сильні і швидкі. Уміють обертатися летючими мишами, людськими благодійниками, копіями Мао-Цзе-дуна і Кім Ір Хрона.
Дзеркало не відображає їх напівсвинячі-напівкозлині рила. Їх серця не б'ються, але вони не мертві. Їх губи яскраво-червоного кольору, але обличчя позбавлене життя, а бліді  морди товсті , як у биків.

Крім людської крові в неймовірних кількостях пожирають чорну і червону ікру, дорогі віскі і коньяк, а також інші делікатеси в самих фешенебельних київських ресторанах.
Особливо шанують сатанинську біблію, пісню "Ленін-демон завжди живий", засушеного мумія того ж леніндемона Бланка і верховного кремлівського Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами, якому беззаперечно підкоряються.
Проживають у великих замках-"комгробах", а деякі, як комвампір Грач і в Ботанічних Садах в Криму.
Однак далеко не всі комвампіри встають із ком"трун" і перетворюються на кажанів, щоб смоктати кров у громадян України. Деякі навіть вважають за краще смоктати говно з очка Верховного Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами і лише іноді, на Хеллоуін, підкріплюються кровищею совко-зомбєїв і казліщ, що поклоняються ідолу ленінадемона Бланка в Києві.
Інші ж, як наприклад комвампір і, депутат Верховної зРади, Голуб, перетворюються в жирних свиней, тому що в кажана не можуть перетворитися за визначенням-надто багато вижрали кровиночки православної, жаб"ячої- риб"ячої ікри та коньяку, і  неймовірно розтовстіли.
Іноді комвампіри, або як їх ще в простому народі називають "комуняки", спустошують населення цілих міст і  сіл, а то й країн як це сталося в 1933 році, коли комвампір Каганович - Сатановіч, разом зі своїми упирями знищив половину населення України.
Вважається, що вкушений комунякою, або загіпнотизований комвампіром обіцянками ковбаси "по два десять" повнокровний обиватель, сам стає комвампіром і починає поклонятися Сатані і ідолу леніндемона Бланка, а може перетворитися навіть у перевертня-манкурта, і почати ненавидіти свою власну країну, мову та культуру.
Традиційно боротьба з комвампірізмом полягає в обрізанні потворам, їхнім же серпом яєць, щоб не марили комвампіризмом і забиття їхнім же молотом, осикового кілка в серце.
Проте в даний час комвампіри настільки адаптувалися в нашому суспільстві, що вигнання цієї нечистої сили традиційними способами неможливе, тому вдаються до так званих "європейських" методів.
До них відносяться: навішування на комвампірів у Верховній зРаді вінків з часнику(віднедавна годяться й ялинові вінки), закидування їх тухлими яйцями, знищення  бісівських символів,окурювання їдучим димом їх самих та ідолів ленінадемона-Бланка  а також інших демонів, дрібнішого гатунку( того ж йоські сталіна).
Допомагає і читання перед виблядками Сатани , Кобзаря, який комвампіри не переносять і стають безпорадними. Добити їх можна, показавши "План вступу України в НАТО"  або портрет Степана Бандери..

ОДНАК, ВИВЧЕННЯ ЗОМБІ СОВКІВ ТА ІНШОЇ НЕЖИТІ ТРИВАЄ!
ПРОДОВЖУЄМО НАУКОВЕ ВИЗНАЧЕННЯ КОМВАМПІРІВ:





 -Як і всі  злі пердьдухи, комвампіри завжди боялися срібних виробів і зображень хреста, які вішали на дверях і воротах, для того щоб вони та інші пердьдуші(зловісні духи) не могли проникнути до людського житла.
 Тому мисливці за привидами і злими пердюхами вивчають можливість зняття бісівських символів: п'ятикутних зірок, серпів, молотів і заміни їх, після вигнання злого пєрдюха і освячення, на православні хрести.
Правда, в даний час комвампіри моляться там леніндемону Бланку і їх "святому" НКВС у, так званій КГБпрославній московській церкві "попа" Курила, але вигнати їх звідти можна знову ж таки традиційно-європейськими методами-читаннями молитов українською мовою, проведенням ритуалу вигнання нечистої сили і окропленням святою водою.
Ще в давні часи-у 20-ті роки минулого століття українські козаки і селяни помітили, що коли осиковий кілок пронизував тіло комвампіра, свідки часто відзначали якісь звуки, найчастіше пєрдьож і спів пісні "леніндемон завжди живий" і "інтерАнал", а також виливи темного гавна.
Звуки виникали зазвичай через те, що виходило накопичене в сраці істот після протиприродних зносин одна з одною повітря, і це сприймалося, як говорив син "юріста" і комвампір Жириновський "однозначно": вважалося, тіло живе і воно належить комвампірові! Роздуте від людської кровиночки, ікри, водяри і коньяку з заморським віскачем і текілою тіло в комгробу, і сліди крові в роті і в носі і жопі сьогодні також вважаються звичайними ознаками комвампіра, -приблизно через місяць після смерті - як раз саме в цей період більшість трупів піддавалося ексгумації з метою виявлення комвампірів.


СХИЛЬНІ ДО ОБЕРНЕННЯ ПСОМ САТАНИ- КОМВАМПІРОМ:




Народжені в певну пору року (22 квітня, на бісівські свята типу 23 лютого або 7 листопада і т.д.)


Народжені з червоним хвостом і жопою (так звані "красножопі") (вроджена аномалія), з червоними кривими  зубами або зайвими сосками.

Народжені з надлишковою волосяним покривом на жопі, червоною родимкою або двома серцями.


Зачаті в святе свято і піст особами, що сповідують бісівське компартєйне вчення ленінадемона-Бланка.


Дуже рано відібрані від материнських грудей і привчені смоктати анальний отвір в кремлівських гоблінів.


Померлі й не охрещені виблядки ФСБ, лєнінадємона- Бланка,Затухліна,Каурова, Нати,Сіманєнка з Лєвчєнком, даун-гауляйтера Калєснічєнкі, "гєй-матросіка" Царькова та інших смердючих, але бездушних бісів і бісенят.


Прокляті за тяжкі гріхи своїх предків по винищенню православних християн в 1932-33 році


Немовлята, мати яких бачила комвампіра, або Бригадного Хама, що зривав шапки в перехожих, будучи вагітною.

ДІЇ ТА ПОДІЇ, ЩО МОЖУТЬ ПРИВЕСТИ ДО ПЕРЕТВОРЕННЯ В КОМВАМПІРА:



У результаті чаклунства (вчинення компартєйних гасел-заклинань біля ідолів-мумій леніндемона Бланка та його біса-учня йоськи сухорукого)


Здійснення самогубства шляхом добровільного втоплення в гоблінському сортирі, як добровільної жертви Вуці-Пуці з Ракетами.


Вживання в їжу тварини, вбитої вурдалакою-браконьєром Кушнарьовим.


Аморального й грішного життя комуняки.


Зрада вірі (для священиків, що перейшли в ГБпрославну анти"церкву").

ПОСМЕРТНІ ПОДІЇ, ЩО ЗАГРОЖУЮТЬ ПЕРЕТВОРИТИ ПОКІЙНИКА В КОМУНЯКО-ВУРДАЛАКУ:



Смерть в руках комвампіра.


Тварина-комуняка(чи поліцай Фєдя), з Бабруйська(чи дяровні Янукі), перестрибує через труп або труну.


Постійна тінь ленінадемона-Бланка на трупі або труні з покійником.


Непохований труп або неналежні похорони в неосвяченій чи даунбаській землі.


Якщо могила покійника розташована  поряд з Гомосєком чи іншим сатанинським виблядком, похованим рилом вниз.


СОВКО-ЗОМБІ(ЗОМБЄЇ)-ХОДЯЧІ МЕРЦІ.




Доля совки-зомбів(зомбєїв) жахливіша, ніж комвампірів або перевертнів у погонах (НКВДистів). Комампіри все ж повертаються до тих, кого, типу канкретна, люблять-наприклад до леніндемона Бланка або Верховного Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами і ручним Медведом на повідку. Перевертня в ФСБешних погонах можна поранити, і він покаже своє людське обличчя. Але совко-зомбі - це автомат без розуму, приречений не жити, а лиш існувати в кремлівському гавні, наче личинки мух-гавножерок.
Він здатний рухатися, жере трупи і те ж гавно в якому "живе", чути, навіть говорити, але не пам'ятає своє минуле і не усвідомлює сьогодення, а також думає, що воно справжній "арієць" і, тому, ненавидить своїх предків, особливо якщо вони були українцями. Без проблиску впізнавання, совки-зомбі може дивитися в очі тих, кого любив, або пройти повз рідного дому.
Не привид, але й не жива істота, він, по суті справи, ходячий мрець, поміщений, скоріше всього, навіки, в совкову сартірну зону між життям і смертю.
За допомогою програм ОРТ та іншого кодування, ФСБ і Кремлівські Гобліни їхнім тілах надають видимість життя, але позбавляючи душі й розуму, фактично, прирікають на смерть.
Вони - породження Гоблін-ФСБешніків, міжнародних чаклунів-сатаністів, які сповідують релігію вуду, а також сатанізм, сталінізм і поклоняються Мумію ленінадемона Бланка, що знаходиться в маскварєпському гавнозолеї.
По суті їх вірування представляють унікальну суміш вірувань африканців, католиків, євреїв, гітлерівських нацистів, полпотівців, послідовників Кім-Ір-Хрона, хіпарів-пофуїстів, типу Чарлі Мензона і геїв Борьки Моїсеєва та Вєрки Сердючки, і деяких племен американських індіанців, що до цих пір , сповідують канібалізм і копрофагію (звідси і звичай совків-зомбі до ритуального пожирання фекалій бригадного Хама і Вождя Гоблінів Путлєра)
Батьківщина цього феномену - Кремль. На тому замкнутому секретно-КГБшному, а нині путінсько-гебешному об'єкті, є багато свідчень очевидців, які знали людей, які померли, були поховані, а через деякий час знову об'явилися, ставши совко-зомбєями.
Наприклад-Затухлін, Жирик, гєй-Лєвченко, Куйнавалюк, макарофф, сабурофф, цілий виводок хі-хікакаючих "октябрят" і антіфайних кацапчуків-пєдерастів, Зюганов, вєтренка, симоненка і багато інших.
Гобліни-сатаністи зазвичай здають їх в оренду, найчастіше для роботи на знищення  Української Держави, мови і культури, рідше тримають при собі як рабів, щоб ними  підтиратися після походу в сортір, після чого совко-зомбєї лижуть їм жопи після дефекації.


ПРОДОВЖУЄМО НАУКОВЕ ВИЗНАЧЕННЯ Зомбі-совка та іншою нечистю СИЛИ:
ГОЛУБИЙ РИГ-АНАЛЬНИЙ ПЕРЕВЕРТЕНЬ В ПОГОНАХ-





Чудовисько, що існує в багатьох українських регіонах, але найбільш розповсюджений серед бандитських зграй і бригад в даунбаському злочинному відстійнику та в м. Києві у багатьох центральних органах влади, міліції, прокуратурі та Верховній Раді.
Мається на увазі людина, що вміє перетворюватися на мерзенного виду тварин з Бобруйська та с. Януки, або навпаки,- тварюка, огидного виду, що вміє обернутися   людиною , наприклад Шуфрич (Шланг).
Часто таким же  вмінням володіють галубі послідовники ленінадемона Бланка, "божества "компартейного пантеону на зразок  Павліка Морозова, Генріха Ієхуди, Троцького, Фадєєва та інші злі ПердьДухи.
Класичним ж РигАнальним перевертнем у погонах вважається продажний Мєнт або Прокурор, особливо Генеральний.
Саме з ним пов'язують всі асоціації і народження самого терміну РигАнальний Голубий Перевертень в погонах.
Ця зміна може відбутися як за бажанням РигАнального Голубого Перевертня в погонах, так і мимоволі, викликана, наприклад, певними місячними циклами або звуками (пєрдьож).
Перевертні не схильні до старіння і фізичним захворювань завдяки постійній регенерації (оновленню) тканин, в процесі безперервних і мерзопакосних содомітських зносин, прийнявши участь у яких, вони співають свої диявольські гімни, типу канкретно "леніндемон Бланк завжди живий!", "Володимирський насрал, Під * р сєвєрний!"," По долинах-серіконам, йшли бригадні вперед ", залучаючи свої співом, пердєжом і звуками огидного міжсобойного ското-і хамолозства легіони тварюк з Кремлівської безодні.
Тому вони практично безсмертні. Проте їх можна вбити, смертельно поранивши в серце або мозок,(ці недорозвинуті органи знаходяться в риганальній жопі) або іншими способами, які ушкоджують серце або мозок (наприклад, через повішення вниз головою або задушення жопи-голови). Вважається що срібло, а також довге перебування в клітці біля табірної параші або позбавлення погонів і кремлівської пайки, також  смертельно небезпечне для РигАнального Голубого перевертня в погонах.
Хоча, за своєю сутністю, РигАнальний Голубий Перевертень в погонах є жирною мерзенною свинею, смердючим казлом( за словами їх отамана Хама), або "казлом"- гомозеком, перебуваючи в свинячій  або іншій тваринно- казліній формі, він, тим не менше, зберігає людські здібності і знання, які допомагають йому вбивати та грабувати православних в Україні.
Людина, яка стала РигАнальним Голубим Перевертнем у погонах не по своїй волі (народжена від урки-гомозека, проклята або укушена огидними чудовиськами: Бригадним Хамом, вурдалакою "ФСБ з Бузіни", потворою Сабачніком чи іншими породженнями кремлівських Гоблінів-сатаністів)) не вважається проклятою незворотно до тих пір , поки не спробує православної крові, або не почне обливати брудом своїх же співгромадян, рідну мову і культуру, а також займатися пєдер*стією чи скотолозством з луб"янськими Медведами чи з "казлами" і совко-зомбєями.
Як тільки він це зробить, його душа буде проклята навічно й ніщо не зможе його зцілити. І навіть якщо він більше не буде пробувати людську кров, його душа не зможе потрапити в рай і виродок залишиться блукати по Землі до самої своєї смерті від осикового кілка, бо на ньому лежить прокляття.

ІСНУЄ КІЛЬКА СПОСОБІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКИХ БУДУЧИ ПРОСТИМ УРКОЮ-НЕГІДНИКОМ МОЖНА СТАТИ ГОЛУБИМ РИГ-АНАЛЬНИМ ПЕРЕВЕРТНЕМ В ПОГОНАХ:


ЗА ДОПОМОГОЮ ОРТ.
Бути отруєним зловісної пропагандою Кремлінів (московських гоблінів), або тими, хто раніше лизав чи лиже тепер медвежу сраку Верховного Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами і ручним Медведом на повідку (прокляття Діда відМороза і бригадного Хама)
Бути укушеним Голубим РигАнал-Перевертнем у погонах;


Народитися від Голубого РигАнального Перевертня в погонах, наприклад від Анки Херманші або Хрєнословської;


З'їсти мозко-сраку голубого виродка або покуштувати лайна Бригадного Хама (Як Тарасик Балабол);


Зробити ковток гавна з пукінского сартіра або з водойми, яку РигАнали-Перевертні раніше запаскудили;


Відкусити шматок смердючої смаженої плоті Голубої РигАнальной свині;


Носити одяг, зроблений з мохнатої шкури Кремлінів чи страусячо-зміїні туфлі;


Народитися в переддень Різдва і побачити зловісну тінь Бригадного Хама, що бореться з ялиновим вінком.
У перших чотирьох випадках кров людини стає заражена або проклята...


Покласти край розгулу РигАнальних Голубих Перевертнів у погонах може тільки повсюдне вигнання їх з державних та правоохоронних органів, з подальшим розміщенням в місця позбавлення волі і в особливі клітки з табірною парашею всередині. Рекомендується також, позбавити цих кремлівських тварюк можливості пити православну кров і жерти і грабувати українських громадян, а також позбавити можливості їх вживати трахмандол і гавно Кремлівських Гоблінів-сатаністів, що сприяє їх швидкому здиханню


Є й інші злобні ПєрДюхи, що вийшли з під чорної лапи-клешні ленінадемона Бланка. Особливо страшними є
ОБРИГАЛИ-ТРОЛІ:



ЗВІДКИ ВОНИ:
Існує думка, що ОбригалиТролі величезні, жирні й зловісні створіння. Це не зовсім так.
Є й невеликі мудакуваті качкалдаки, напрочуд бридко пукаючі, як , Трольшуффріч або карликові ОбригалТролі, такі як Голубий Злодюжка Хазарін і його дружок Клюйман.
Справа в тому, що перш ніж з'явитися на світ, Обригали-Тролі ростуть на сєріконі. -Причому вниз головою! Якщо Обригалу-Троля не встигають вчасно скинути, то він перезріє, надметься наче клоп і стане величезним, жирним і страхолюдно смердючим.
А при падінні з сєрікона він може ще й дуже сильно вдаритися рилом-звідси злостивість і тупість. Якщо ж Обригалу-Троля зірвати занадто рано, то він вийде маленьким, зеленим, а не голубим і дуже незадоволеним безладим статевим життям із собі подібними злими ПерДухами-гомозеками.
В наші дні зустрічаються в основному крупнорилі, нажраті православними по саму зав"язку, в міру стиглі, злодійкуваті урки-ОбригалТролі.
Є хтось, хто вчасно зриває їх з серікону.
Що це за містична істота - загадка навіть для самих ОбригалТролів.
Між собою вони кличуть його Верховний Гоблін Вукі-Пукі з Ракетами і ручним  Медведом на повідку.


ОбРИГ-АНАЛОТРОЛЬСЬКІ ЗАБАВИ:
А звуки які вони видають! Особливо жопою-це незабутньо! Коли ОбригАналТроль задоволений, або "задумався"(а "думати" воно може тільки заднім місцем, бо мозку в голові РигАналТроля немає..) - він може ревти як кнур або пердіти майже як бегемот, тільки голосніше. А вечорами пісні співає-"конкрєтні"-
Владімірській насралъ,
Під * р сєвєрний!
Гавна гад накідалъ
Ох!-Нємєряно!
А в сатанинські "свята" (на 23 лютого-на день дебіла Дибенко, 7 листопада-день Мумія ленніндемона і в день народження Вукі-Пукі з Ракетами)-навіть ОбригалТрольські танці танцює, типу конкретно, біля параші схилившись раком в очікуванні "ласки" Гобліна Ліліпутіна!!
Коли ОбригалТролі танцюють -видається, що вони наче з різнобарвного лайна зроблені!
Переливаються прямо!- Начебто кожен рух і нескладний , і нічого в ньому незвичайного немає - а все разом виглядає абсолютно нереально-ну прямо совки-зомбі у Верховній зРаді!

ЯК ДІЗНАТИСЯ, ЩО ІСТОТА Є
РИГАНАЛ-ТРОЛЕМ:

Виявити РиганалТроля нескладно. По-перше, у будь-якого троля, поставленого під лампою, вуха світяться червоним та блакитним.
А ще у них дуже своєрідна форма черепа.- Чи то на страусине яйце схожа, чи то на мавп"ячу жопу з ручкою.
Досить один один раз побачити - і далі Вам буде відразу зрозуміло хто являється РигАналТролєм. Та й стрижки зазвичай у тролів короткі зовсім,-вони ж урки-гомозеки, так звані бритоголові, якщо звичайно не приховують свою справжню сутність.
- Тому і вуха, і череп - все видно добре. ОбригалТроллі зазвичай не дуже високі, не вище середнього людського зросту, і досить мерзенні і товсті від зіжратих ними фекалій, які вони дуже люблять ..
ОбригалТроль часто може дружити і спілкуватися з людьми, але при цьому раптово напасти і пограбувати, наприклад відомий випадок коли молодий ще, але досить дебелий і величезний ОбригалТроль, званий згодом Бригадним Хамом зривав з бабусь, що проходили біля його серікона в м.ТролЄнакієве сережки, а потім грубо гвалтував( за що вони зараз йому дуже дякують і навіть вибирають у Прєзікдєнти).
На щастя РиганалТролль-маніяк був тоді швидко спійманий і перепроваджений в клітку, звану колонією для неповнолітніх злочинців.
ОбригалТролі взагалі досить капосні створіння Нечистого.
Вони сіпаються по дрібницях, ненавидять православних людей, особливо українців, а також українську мову, державу, культуру і навіть борщ і вареники, віддаючи перевагу трахмандолу і говну з кремлевскіх сартірів. Їм цікаво що-небудь робити погане для православних, як-то: надувати використані гондони у Верховній зРаді, шукати якусь Нату, грабувати державні засіки і роздувати щоки й розповідати як їм тяжко без грабунку народу, а також вдалині від свого кремлівського Гобліна-господаря.
При цьому ОбригалТроллі не забувають задовольняти свої мерзенні природні потреби, пожираючи, якщо трапляються  "під руку", так званих казлів і бидлоту, що випихає їх у владу, потураючи розповсюдженню цих жахливих творінь Сатани в Україні.

ДЕЯКІ РИГ-АНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗЛИХ ПЕРДЬДУХІВ І КОМВАМПІРІВ.



КАЗЛАУДОД.


Даунецкий ригАнальний комвампір, відомий під ім'ям ГЕЙлєвченко. Поширений серед повір'їв місцевої урканальной "еліти". Харчується, вилучаючи трупи з могил або краде їх до кремації. Має великий довжелезний "язік"-лизалку для захвата члєнів члєнів партії РигАнальних тролів, причому з причмоком.
У вільний від трупожерства час розповідає як  любить вірш Єсеніна про п'янку в шинку і про те як він знищує на корені зачатки української словесності в Даунецьку.

КНУРОМЕН-МЄНТОВСЬКИЙ.
(у минулому) ригАнальний комвампір, більше відомий як ГЕЙкалашніков-свінорилий, "здобутком" якого, головним чином, були жінки-кореспондентки.

Він здебільшого не вбиває свої жертви, вважаючи за краще, випивати маленькі кількості крові і б'ючи їх. Після нападу жінка починає виявляти тенденції до німфоманії.

Продовжуємо вивчати совко-зомбів та інших злих ПерДухів:
Далі науково вивчаємо комвампірів:


КЛАСИФІКАЦІЯ КОМВАМПІРІВ:


АЗІОПА,АЗІАКА
- Євразійський комвампір (типу Дугіна)


Комвампір з Маскварепи, який любить їсти плоть людини. Ця істота пило кров жертв через череп, їло мозок з черепа і нарешті оберталося нутрощами жертви навколо тіла і виконувало ритуальний танець на горі Говерла, ламаючи герб України тризуб


МОКРАСРАКА(МАКАРОФФ,ПГЄДСЄДАТЄЛЬ ГУСЬКОГО БЛОКА ЧЛЄНОВ БЄЗ ЧЛЄНА)
- пасивний комвампір
Мокрасрака, інакше званий макароффим є злим Пердухом, який прийняв форму плоті і крові, і живе серед людства, щоб задовольнити потребу в крові. Улюблена видобуток, як вважають - діти.


СЛАВЬГЄБІЩЄВУРДАЛАКО
- "слов'янський" комвампір, інакше званий "ФСБ з Бузіни"-це лисий КГБешний виблядок-вурдалак і комвампір, звичайно розглядається як єретик, який повернувся з мертвого світу. Це, взагалі, як вважають, було жінка, яка продала свою душу за життя і потім повернулося у формі старої-старої бабищі-шерепи. У сутінках група "славьгєбівурдалакоподібних" збирається в київських клубах і ігриво-ракообразно виконує шабаш, а також ходить по вулицях з бісівськими личинами своїх ватажків-вурдалаків і ленінадемона Бланка.


ХЄРВКУБІ І СЦУКОВКУБІ
- отМорозні комвампіри (сцушко, гадьковскій, тощо)
Комвампір службовець кремлівської відьмі , знайдений у східній області Кацапстану.Їх здібності до сатанинських ритуалів зазвичай передавалися від матері до дочки і використовувалися, щоб заподіяти страждання православним християнам.
Хервкубі і сцуковкубі, як вважають, мали страшенний апетит до зелені з американськими президентами,а також мають звичай приймати форму звичайної людини чи депутата Верховної Ради і ставати зрадниками, а також чіплятися кігтями за крісло, коли їх виносять з кабінетів для протикання осиковим кілком.
Деякі, як Гадьковскій-Буратіно, ставали коханцями-спокусниками православних панночок за державний рахунок, а деякі як Сцушко навпаки пасивно займалися сексом в прокуратурі.


БАРІН-КОМУНЯКО
-Комвампіри олігархи (Грач, Симоненко та ін)
Один з особливо страшних видів комвампірів, знайдених серед розжирілих даунецьких і кримських комвампірів, раздобрівших на людській крові й бабла до неймовірних розмірів.

Це, як вважають, блукаючий ПерДух, душа мертвого ката-НКВДшніка, нездатного жити при світлі сьогоднішнього дня. Істота бродить по землі і очікує моменту, щоб напасти на православний люд. Існує багато шляхів, якими людина могла б стати БАРІНОКОМУНЯКОЙ, серед них  насильницька, передчасна смерть, невиконання подружніх обов"язків внаслідок педерастії(так званий голубий даунізм), нерозділене кохання і неправильні похорони, але обов'язковою умовою є рясне пиття православної крові і злодійство казенних грошей у величезних кількостях.


ГАДБУДУДО СРАКІ
-Пітухи-комвампіри, наближені до бригадних урок з Даунстану
Жахливе істота з Даунстану, чиє ім'я означає "Червоний Сосунок Урок". Різновид комвампіра, якого відносять до дат часів 90-х років минулого століття, коли почали формуватися стійкі бригади упирів-вурдалаків, зомбі-совків та іншої нечисті даунецкої на чолі з Бригадним Хамом(поліцайським синком). Його все ще бояться зараз, так як істота може запросто засмоктати будь-якого на смерть і обікрасти будь-яке держпідприємство.
Єдиний спосіб приборкувати хижака полягає в тому, щоб обкласти каменюками будь-яку могилу, підозрювану у житлі такої тварини, а також зашити йому пащу-сосалку.


БІЧЄВУРДАЛАКІ
-опущені комвампіри, жебрають "компайок"-випивку у Вукі-Пукіних з Ракетами, лазять по гебістських смітниках і смокчуть кров у бомжів і маргіналів (Ветрєнко, Кауров, Марченко, Сабурофф, Макарофф, та ін)
Їх відносять також до підвиду нечисті "Відьма". Приймають форму товстожопої корови або кобили комвампірші, а особини чоловічої статі,- відповідно бегемотів чи брудних свиней. Кажуть,  якщо Бічевурдалако облизує губи людей, то вони скоро помруть.
Також з Мацкварєпи повідомляють, що відьма-бічєвурдалако Натаха Вєтрєнко(товстозадова) зализала очко Верховного Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами і тепер той п"є какао через трубочку, за що останнім Натаха була притоплена в сартірі.



РАГУЛЬ, РОГАН,БАОБАБ-БРУТАЛЬ РОГАТИЙ(ПІДВИД ОБРИГАЛА-ТРОЛЯ):





Злобна смердюча істота , створена кремлівськими сатаністами з посліду гітлерівського поліцая  з села Янукі і порошка з могили злого корейського ПєрдьДуха КімІрХрєна, якому вєдьма Людка Наколотий Апєльсін наставила червоні Роги, як знак Сатани і раба лєнінадємона Бланка і Верховного Гобліна Вукі-Пукі з Ракетами і ручним Медведом на ланцюжку.
Інакше Рагуля називають Бригадний Хам по агентурній кличці, даній йому дрібними бісами, що звуться "оперкумами".
Рагуль, або Бригадний Хам може бути знищений шляхом утримання під вартою в місцях позбавлення волі, або прибитий на місці вінком з зеленої хвої, яку не переносить так само, як комвампіри не переносять сало з часником.

ВІДЕОІЛЮСТРАЦІЯ:

Related Posts with Thumbnails