пʼятницю, 5 березня 2010 р.

САТИРІЧНІ МІНІАТЮРИ В ПРОЗІ -2

Повернення блудливого Бригадного Хама, або ОХОТА НА "ПОСЛЕДНЕГО БАНДЕРОВЦА"-2( СОН БРИГАДНОГО ХАМА)

В приміщення на Банковій , що какцапський офіцер КГБ Зитичкін-Унітазов чомусь називав "Ізбою", Мотузка Шуфроновна Вєрьовкіна зайшов, висячи на шиї Бригадного Хама, якого Затичкін-Защєкулін тягнув на цій самій Мотузці, аж від Вєлікой Сходкі №2 Даунєцкіх З'їздунів......


... З"їздуни зібралися чи в Сєріконі чи під ним на купі гноївки, що мала дивну назву чи то Сєвєро чи то Звєрєво- Даунєцк, і звичайно Хам з Мотузкою Шуфроновною прибули на Сходку одними з перших,-прямо з ОХОТИ НА "ПОСЛЕДНЕГО БАНДЕРОВЦА". І ,власне ,в якості презента привели З'їздунам і Затичкіну -Защокуліну цього самого "Бандєровца"-Тарасика Піздоб*ла, якого ті  відразу ж почали катувать , читаючи гімн Савєцького Саюзу і заставляючи надувать для громади гондони з написом "НАТУ НЄТ". 
Сама НАТА, "жєнщіна" з опухлою синюшною мордою ,сиділа на купі лайна і ремигала, часто прикладаючись до пляшки з "Ліліпутінкою". В її ногах повзав мужичок з довгими вусами і сивим чубом, і намагався забрати у товстожопої Нати какцапську оковиту.
-Врьошь! Нє вазьмьошь, ревіла НАТа, відбрикуючись від надоїдливого хахіля , та похмурого ГЄЯ Каурова з обісраною пикою , що теж вперто протягував їй порожній гранчак.
-Здарові будєтє, братці Урки, ГЄЇ, Казли, Какцапи, Масковськіє жополізи і прочіє Уроди!,- чемно привіталися Хам і Мотузка з "товариством" блатунів-З"їздунів.
- Здравія жєлаю Вашє ВисокоВонючєЖопіє Гаспадін, особо прібліжоний к Ліліпутіну с Ручним Мєдвєдом і ракєтамі , ГЄЙЗатичкін-Защєкулін!
Ну здарова –здарова, Хамло с Матузкою , коль нє шутішь-процідив, крізь зуби в відповідь,  какцап на своїй фєні, - і каво жє ти нам прівєл любєзнай? Нябось "Паслєднева Бандєравца" с Харужьєвкі, ілі столь нєнавістную і страшную нам Юлю?
-Нікак нєт, Вашє ВонєЖопіє!- Єнтот "Паслєдній БандєровєЦ" пойман намі з Мотузкою Шуфроновною в Даунєцкіх лєсах, куда он каварно прабрался , ахотясь за боровом і нашим бальшім Хєроєм Фімой Звягільско-Пєрдільманом, хатєл яму брюхо вспороть сволочь , но нє смог-надо біло больше ножик. вместо мачеті брать,-Ві ж знаєтє ВАшє Жопство сколь бальшоє Фіма брюхо отрастіл, шахтьоров пожравши  на своєй шахтє!
--Да знаю, знаю! Давай суди падлєца бандєровца, я їх ящьо прі Пятрє Первом Алкашє вазнєнавідєл,-засталі мєня за случкой сМедвєдом , пратівниє!
- Ну ка,- атвєчай прідатєль , хто таков? Пачіму стал Паслєднім Бандєровцем.-заревів путіноїд, звертаючись до нещасного Тарасика.
-Ой паночку какцап, Ваше Косориліє Унітазне! Не вбивайте мене будь-ласка! Я ж свій, продажний урод! я за пайку вам і Хаму продався, а Фіму я не хотів мачетом різать, це я йому хотів ножик здоровий віддать, щоб шахтарів зручно було  на капусту сікти!

-Можна я ваш х*р полижу і черевички, мосьпане? -І Тарасик Піз*обол жадібно почав облизувати чрєсла ГєяЗатухліна, який задоволено рохкав наче свиня від ласки бридкого пітуха.
-Ага! Так що ж це ти мені підсунув Хамло! А ну давай Мотузку !-Я тебе в Ізбу відведу та там покараю добряче!
-А што такоє "Ізба" Вашє Свіноподобіє?- запитав Хам у Зачмотуліна,- 
Шо такоє дварєц знаю -у мінє їх трі, шо такоє "Дєржавна Дача" знаю : мінє єйо нєдавно адін друг з Харужівкі падаріл, дажє шо такоє мєчєть знаю- відєл у друга Ахмєткі, а от шо ж такоє "Ізба" нє знаю гаспадін Гєй -какцап харошій!
-Малчі дурак! -Ізба-єто такоє мєсто , гдє ми какцапи жівьом, пьйом, срьом і , ваабчє, гадім! Раньшє там єщьо біла пєчка і таракани! Тєпєря пєчкі ужє нєт, асталіся адні таракани!
Знай дурак, шо у мінє на Банковой тєпєря Главкакцапская Ізба в Українє-ми з тобой пабєділі мудак в газаватє-Мєдвєд вєнтіль прікрутіл, а твой друг с Харужівкі іспужался і тібє, а вєрнєє мінє, Ізбу видєліл : здался "другимі словами".
Тяпєря нам какцапам раздольє-наша власть: хоть срі на свайм язикє, хоть мати гні, ніхто нє прітєсняєт!
Вот ішшо Юлю паймаєм і лафа!
-Ну ка Урод Хамовітий пашлі на Кієв в Ізбу....

…Так і опинились Хам з Мотузкою і Затулін-Защьокінський з Тарасиком Піз*оболом , що жадібно гриз Закакулінський члєн, в Ізбє. Там уже знаходились інші З"їздуни та "дєпутати", що шумно раділи "перемозі" над Україної ліліпутінського Медведа.
Ану братци-архаровці, разбойнічкі-насільнічкі, шапкодьори,пітухі і пітушки! А прівєдітє ка ко мнє Юлю! Ізміваться над нєю будім,-заревів Защок-Затулін, не забуваючи періодично викидати руку в ліліпутінському вітанні : Хайль Путлєр! і Превед Медвед!
Кілька прошмандовок , що стояли по кутках Ізби радісно закивали: так їй , та їй-ревла Хрєнословська, у-тю-тю-тю, мимрила Анка Хєрманша , томно потягуючись і трясучи товстою жопою.
Аж тут в залу Ізби забігло кілька Хмирів з тривожною вісткою: Атас братва! Юля йде! В Апазіцію! Тікай хто куди!
-Братва заметешилась в паніці і вибігаючи завалили Брігадного Хама , що запутався в Мотузці, якою мав в'язати Послєднєго Бандєровца і впав всією вагою своєї товстелезної туші на какцапа Зощок-Затуліна.
Затичкін-Унітазов кілька раз стрепенувся під непосильною вагою і голосно лопнув, здихаючи. Біля нього конав і "Останній Бандерівець" Тарасик Піз*обол.
Та на них вже ніхто не звертав уваги-кожен рятувався хто як міг.
Тільки величезна туша Бригадного Хама лишилась в Ізбі, коли туда забігла розлючена Юля і знявши з лапи Хама велечезне страусине туфльо, почала методично лупцювать його по пиці.
Хам від страху голосно пукнув, і обісрався.
В Ізбі від ударів гострим носаком страусиних туфлів, так же голосно почали лопатись РигАнальні гондони з написом "НАТУ НЄТ".
І причому тут вєтрєнка?,- подумала Юля ,добиваючи його ж туфльою Хама з Мотузкою...

А в цей час над Києвом уже сходив новий День,- без Хамів, ригАнальних шарікових і какцапів Затуліних..
***
Related Posts with Thumbnails