понеділок, 31 липня 2017 р.

А судді хто? (з фронтових спогадів кантразвєдчіка Гріцакова)..

"Суддя домовлявся зі своїм знайомим з "ЛНР", що той йому допоможе зробити „зелену дорогу", і він зможе приїхати в місто Краснодон і поховати батька"

 1943 рік.
Красна Армєя очистила від Вермахту частину Луганської області.
Суддя Воєнного Трибуналу Красной Армєї Віталій Руденко домовився з двома знайомими працівниками луганського гестапо (МГБ Лугандорейху), що приїде на ще не звільнену від Вермахту й так званих "лугандонів" (посібників німецько-фашистських окупантів) територію Луганської області УССР на похорони батька.

На лінії фронту з боку Красной Армєї суддю Воєнного Трибуналу на ворожий бік спокійно пропустив черговий наряд НКВД на чолі з капітаном Пришелепенком-Одурєєвим.
В результаті, після переходу на окуповану Вермахтом й
його найманцями територію, суддя Воєнного Трибуналу Красной Армєї Віталій Руденко був відразу схоплений його дружками-знайомими, що працювали на гестапо й кинутий до підвалу.
Після лагідних тортур, суддя зрадив уРодіну й наплів бозна-чого про власть савєтов, Красну Армєю й лічно таваріща Сталєна.
Звичайно про прідатєльство тав. Віталія Руденка відразу стало відомо фронтовій контразвєдці "Смєрш".
Звичайно, що В РЄЗУЛЬТАТІ ПРОВЕДЕНИХ КАРАЛЬНИХ ДІЙ:

1. Прєдатєль уРодіни Віталій Руденко, самовольно перешедшій на сторону врага й аклєвєтавшій власть савєтов, Красну Армєю й лічно тав. Сталєна, бил доставлєн с фашицкава падвала в падвал кантразвєдкі "Смєрш", гдє бил (послє дапроса с прістрастієм) ліквідірован точним вистрєлом із рев.нагана  в затилок.

2. Діжурний наряд НКВД пропустівший прідатєля уРодіни В. Руденка на вражескую тєріторєю біл нємєдлєнно арєстован і допрошєн с прістрастієм.
На дапросє бившій капітан НКВД Пришелепенко-Одурєєв прізнался, что давно сатпруднічал с нємєцкім абвєром, японской развєдкой "харакірі", польской дєфєнзівой, амєріканскімі ФБР, і даже гвінєя-бісайской чєрєпашкой ніндзя і конєшно-же видал явкі і паролі, а также болєє 200-ті саобщніков, послє чєво бил повєшен за яйца на крюк до полного і аканчатєльнава пасінєнія і  іздиханія, а єво діжурний наряд в полном саставє атправлєн в ГУЛАГ, гдє і вимєр как мамонт.

3. Комісар НКВД Жабаков-Лягушкін, атвєчавшій за комплєктованіє заградатрядов і нарядов НКВД, бил также дапрошен с прістрастієм, но жутко ванючє абасрался в галіфє, і умєр во врємя дапроса, поетому не встиг видать саопчніков і другіх прєдатєлєй уРодіни і лічно тав. Сталєна.

4. О случівшемся казусє била даложено Главнокамандующему Красной Армєї, НКВД і кантразвєдкі "Смєрш" лічно тав. Сталєну, послє чєво ім(лічно тав. Сталєним) бил видан Пріказ "О нємєдлєнном расстрєлє гражданскіх і ваєнних ліц, шастающіх в пріфрантавой зонє і склонних к ізмєнє і прєдатєльству уРодєни".

Related Posts with Thumbnails