середу, 18 лютого 2015 р.

Про нице "тіло" і непереможний Дух.

Багато галасу навколо муженка. Нібито прибрати його буде абсолютною перемогою України над кацапізмом. А насправді?
???
Насправді кажете? А насправді перемога не в відсутності, чи присутності муженка. А в нас самих. В нашій видатній здатності терпіти совок.
(((
ну прибере Порошенка "муженка". А натомість поставить "хуйненка". Зміниться щось від перестановки злигаємих, й зрадливих?
Адже всі наші хєрнєрали вилупились з совка. Вчились як не в акадєміях Сухапутного штаба СССР, так ГРУ РФ.
І ще. "Риба гниє з голови"(навіть якщо вона шоколадна).

Тому потрібно прибрати сміття з голови нашого верховного очільника.
Прибрати з голови Порошенка страх, сумнів, зневіру, жадібність, барижність(торгашество), сміхуйочки на пару з Хуйлом на мінських ганебних посиденьках, котлоутворення для наших бійців, кидання нашої армії напризволяще, любодрузство, гонтарєблядство, підрахуйство, вишкобойкство, грабіновічізм, шуфрічеманію, комплекс сороки(кидатись на все, що блищить), роздачу погон, роздачу звань, нерішучість, гру на мізер з Хуйлом, гру на висер з говнозавром "меркель-оланд", гру в піддавки з олігархами ахмєтовим, фірташем, пінчуком, та іншими.
Натомість замінити всі ці параші в голові Порошенка впевненістю, жорстокістю до ворогів, а не своїх же бійців, захисною реакцією "сам помирай, а товариша в бою виручай!", антилюбодрузством, антикумізмом, протимедведчуківськими припарками, знаннями історії світових війн, мемуарами Наполеона, Богдана Хмеля, гетьмана Сагайдачного, Юлія Цезаря, Маннергейма, Клаузевіца, Черчіля, Євгена Коновальця, та інших світових, й українських геніїв військової думки, творами ідеологів українства Тараса Шевченка, Миколи Міхновського, Дмитра Донцова, Степана Бандери.
А головне
!!!
Вдихнути в голову Петрову(Порошенкову) Великий Дух нашого славетного Лицаря.

Святослава Хороброго!
От тоді ми переможемо. Бо коли в здоровому тілі не тільки здоровий, а й Хоробрий Дух, то тіло непереможне.
А коли це тіло, ще й Голова (всія України), й воно не гниле, то ми будемо просто непереможними.
Бо з нами Господь. Наше Спасіння. Ісус Христос.
Слава Україні!
Related Posts with Thumbnails