понеділок, 22 липня 2013 р.

Я знаю!

 (Про активізацію польських зазіхань на українські землі і урКаїнських та промосковсько-пропольських псевдо"патріотів" ):

..Знаю про часи польської окупації, пілсудчини, пацифікацію, заборону вживання української мови, поліцайське свавілля, страшний табір смерті "Березу Картузьку" не з книжок і не з розпатякувань наших і польських горе-політєГів(нів).
Знаю з розповідей свого батька.
То були страшні часи. Поляки були, є, і чомусь хочуть бути для волинян зокрема і всіх без виключення українців взагалі ніким іншим, як пихатими ОКУПАНТАМИ.
А що мусить робити з окупантами окупована НАЦІЯ?
Правильно! - Нищити! Виганяти з своєї землі!
А тепер пшеки плачуть крокодилячими слізьми за "кресами всходніми", за страченими українським народом(а не УПА) пілсудчиками(польськими фашистами), за своїм втраченим пануванням.
А урКаїнські гівно-політєги їм потурають.

Ганьба!(Всім нашим депутанам і політєГівнюкам без виключення).


Десятки тисяч українців загинули в визвольній війні 40-років ХХ-го століття від рук бандитів з АК та інших озброєних банд пшеко-пілсудчиків.

Чому ж ні один, навіть нібито й "наш" політик не вшанував їхню світлу пам`ять? - Не облаштував їхні забуті могили? - Не організував військову(почесну) варту, як це нахабно роблять польські нео-окупанти на могилах своїх бандюків, що розкидані на українській землі?
- Серце кров`ю обливається, коли бачиш по волинських селах пшецьких вояків в "рогатувках", які ніби в себе вдома стоять, розчепірившись біля пам`ятників осадникам, та іншим "довудцам" окупаційних зграй!
Серце кров`ю обливається, коли читаєш польську пресу, в якій вільно паскудять всіх і вся українців, починаючи від Великих Князів і Богдана Хмеля і закінчуючи Кобзарем, Стусом, та іншими нашими визначними постатями.

А ми мовчимо..

Чому? - А пшеки озброюються до зубів, марячи про нові "креси всходні", про нові "берези" і катівні для нас: українців!
Браття! Прокидайтеся:
Польська загроза аж ніяк не менша за загрозу московську.
Пшеки і кацапи вже зараз об`єднуються в антиукраїнському екстазі, про що яскраво свідчать вояжі до нео-пілсудської Польщі відомого кацапіста(фашиста промосковського штибу) Гадіка Калова(Калєснічєнкі)
Ба, його навіть нагороджують пшеківськими мєндальками за активну антиукраїнську діяльність.
Браття українці! Будьмо пильними. Бо Варшава не стала цивілізованою державою щодо українців.
Бо вона вважає Київ за втрачену територію;
Бо переважна більшість поляків піддалася таки на заклики пілсудчиків вважати нас- українців "людьми другого сорту", "бидлом", "хлопами", а себе "шляхтою".
Та чи не забагато "шляхтичів" вже знайшло вічний спочинок на наших тихих водах і садках вишневих?
Може досить пшеканини про "креси всходнє" нешановні дупо"шляхтичі" та не менш нешановні дупопілсудчики з неофашистської організації "kresowy ruch patriotyczny"(яка, до речі, й нагородила відомого зрадника Гадіка Калова брязкальцем під назвою "Krzyż Pamięci Ofiar Ludobójstwa OUN-UPA")

Зі Сходу суне Тайожна(путєнська) Орда, з Заходу зажерлива Пшеко"шляхта".
Що ж робити нам, українцям? - Відповідь очевидна.
А дзуськи! Не дочекаєтесь гаспада кацапи і панове пшеки!
Козацька слава не вмирає:

Не допустити окупації України ні з Сходу, ні з Заходу, - ось наше завдання сьогодні!
Слава Україні! Смерть ворогам!
Related Posts with Thumbnails