вівторок, 10 травня 2011 р.

ПРО СТРІЧКИ І "КОЛОРАДСЬКІ ЛЄНТОЧКИ".

В своєму житті я мав щастя бачити одного древнього дідка, який дійсно мав право носити георгієвську стрічку.
Це був повний кавалер трьох солдатських Георгіїв за бойові дії 1914-1916 років.
- Дідок звичайно давно покійний.

А "прімазавшієся" до Св. Георгія маркови, калєснічєнкі, та прочая прочая- просто звичайні запроданці.
Стрічка георгієвська на їх путєнських грудках перетворюється на колорадську лєнту. Потворні людці вже не люди, а колорадські жуки на тілі України. А разом з Україною вони вигризають і нашу мову, культуру, історію..
Отака тепер «георгієвская лєнта» по путєнськи.

- Це символ "пабєди" 33-го маршового полку московських гоблінів над Голодними 33-го року. «Вітірани» не мають аж ніякого відношення до справжніх ветеранів Другої світової війни, яких лишилося одиниці.
.. Люди , які пройшли страшну війну в окопах, а не в затишних кабінетах ніколи не опустяться до українофобії. - Не будуть носити символіку , яка їм не належить. Символіку, яка протиставляється нашому найсвятішому символу. - Державному прапору України.

...Сєксоти і запроданці опоганили кольори давньої георгієвської стрічки.
-Тепер вона просто символ українофобії і більше нічого.
Тому, коли я бачу "вітіранів" 60-70-ти років, які не були на війні жодної секунди з цими "колорадськими лєнтами", і які, хизуючись своєю безкарністю, несуть по Хрещатику портрет свого ідолища (антихриста йоськи джугашвілі) то розумію:

Їх душі давно мертві навіть без дусту чи новомодних труток, якими зараз труять колорадських жуків. Це просто послід ГУЛАГу. Його жахливі фантоми.

- Українці!

Вшановуючи пам'ять мільйонів полеглих, кинутих в страшну м'ясорубку світової війни.- Війни, спричиненої двома тоталітарно-антилюдськими режимами,- гітлерівським і большевицько-кацапістським прошу Вас!
- Не забувайте!
- Кацапізм і фашизм досі намагаються маніпулювати людськими душами. Остерігайтесь лжепророків "руского міра" і фашистів з «родіни» і «руского єдінства». Їх прапор червоний. Червоний від крові наших дідів-прадідів. Це вони закатували нашу поезію в особі Василя Стуса. Це вони повісили нашу пісню.- Володю Івасюка. Це вони під їх кривавим прапором закатували голодом 10 мільйонів українців в 1932-33 роках Це їх маршал-садист Жуков втопив у Дніпрі 350 тисяч наших хлопців, назвавши їх "хахламі".

- Люди! – Будьте пильні! Славте Ісуса Христа, а не антихристів і колорадських жуків разом з їх лєнточками. Моліться Господу Богу, а не московським гоблінам.
..Господь милосердний, але не прощає поклоніння ідолам сталінізму, як і поклоніння всяким ідолам.
Related Posts with Thumbnails