вівторок, 3 травня 2011 р.

А КОЛИСЬ БУЛИ БАНКИ "ТІЛЬКИ ДЛЯ БІЛИХ"... - МИ ЩО, - ТЕПЕР "ЧОРНІ" У ВЛАСНІЙ КРАЇНІ?

Приват Банк открыл в Днепропетровске отделение только для евреев
- Ще основоположник сіонізму Жаботинський застерігав свій народ від конфронтації з українцями та співробітництва з окупантами.
.. Застерігав від колобораціонізму та ненависті до українців тодішню єврейську верхівку.

Але життя та історія власного народу коломойських нічому не вчить.
Не хочуть прислухатися знавіснілі у несприйнятті оточуючих, розпухлі від багатства, яке дісталось їм задурно грошові мішки навіть до своїх видатних,- і визнаних у всьому світі вчителів і лідерів.

На жаль в Україні махровим цвітом розпускається (під оплески хамовлади) одна з найагресивніших ідеологій в історії людства- агресивний сіонізм, який нічого спільного з власне сіонізмом(рухом за переселення євреїв на історичну батьківщину) не має.

Доктрина агресивного сіонізму(каханізму) в Україні включає в себе ряд положень, які прямо суперечать державному суверенітету і становлять загрозу для подальшого існування нашої держави, як такої.

- Це й масове зросійщення, а вірніше уніфікація і совковізація українців( бо ніколи росіяни нас "рускіми" не визнають- ми для них "хохли" і більше нічого незалежно від мови спілкування і території розселення).
- Це й знищення архітектурних і культурних пам"яток давньої Русі-України(фундаменту Десятинної церкви, тощо).
- Це й демонізація наших Героїв і возвеличування каханістів-підрахуїв(кідалових, звягільських та іншої погані). - Це й знищення нашої історії та освіти клешнями злодюги дімки табачніка.
- Це й заперечення найстрашнішого злочину в історії людства Голодомору, скоєного агресивними сіоністами і сталінським охвістям.- В цьому ж руслі і рух за побудову ідолів сталіна-джугашвілі, і червоні ганчірки "пабєди" заплямовані кров"ю десятків мільйонів жертв голодоморів і гулагів.
- Це зрештою і масове зубожіння населення і шалене збагачення верхівки агресивного сіонізму-єврейської, здебільшого олігірхії на крові і поті українців.

- Чи може таке становище бути довготривалим?
- Досвід минулого показує.
- Ні!
..Неминуче настає розплата.

Чи цього прагне агресивний каханізм в особі коломойсько-збродщених(зрощених) своєю безкарністю і грабунком українського населення та нашою толерантністю до потвор- запаханілих пахло-тігіпок(хазарових)?

- Така значить,- національна політика збанкрутілої хамовлади? - Розділяй і володарюй?
Related Posts with Thumbnails