суботу, 23 квітня 2011 р.

ПОЧНІМО УКРАЇНІЗАЦІЮ З СЕБЕ ДОРОГЕНЬКИХ!


За сніданком ввімкнув "Бальшую палітіку" регіАнальної маріонетки Кісєльова. А там повний набір: і Сашка Орхідєя(чалєнко),названий "орхідєєю" не просто так, а за "пасівно-протівні" нахили, і придурок кацапіст та комуняка Царьов (він хвастав, що з "купєчєскаво рода"- тепер у комуняк купці-лихварі типу Сьоми Магілєвіча в фаворі:-). Отже Царьова чи Царькова можна сміливо називати одеським "красним" Голохвастовим.
Були серед присутніх й здавалось адекватні особи. Навіть один історик, який від нічого робити пише монографії про лєніна-бланкіна (далі змовчу, щоб не ображати "історика", бо лайка в піст недобре звучить..)



..Неприємно вразила представниця "Тризубу". Жінка гарненька й з вченими ступенями, викладачка вищої школи(одного з університетів),- але її русизми "якби" замість "ніби", чи "оскорбляють", замість "ображають(ганьблять)" нівечать душу. Все враження від її , ніби й позитивного виступу було нівельоване отим московсько-тусовочним, присутнім через слово сполученням-паразитом "якби"(калькою тусовочного "как-би") .. Вже й московські інтелектуали насміхаються з тусовочного бидла, яке замінило частину матюків в своїй фєні цим "как-би", а тут представниця прекрасної статі і, тим більше шанованої серед українців організації повторює дурко-"мантри" посконної бидлоти.
-Це ж скільки фофудді потрібно хильнути? - Може краще все-таки львівську каву пити, та українську мову вчити не з тусовочних збіговиськ, а з високої літератури, творів кращих українських письменників і поетів.
- Чи має право викладачка, яка не знає української мови вчити українських дітей?
- Хто присвоює вчені звання безграмотним людям і за яке "сало" .. Питань багато, але відповідь в мене одна:

Українці!- Та коли ж ви почнете українізацію з себе дорогеньких? А вже потім сміливо ідіть до кісєльових просторікувати!
- А інакше не ганьбіть ні себе, ні організацій, від імені яких виступаєте з промовами чи суперечками в телеефірі.
Related Posts with Thumbnails