четвер, 23 вересня 2010 р.

ХАМИ І ЛАМИ- ФІЛОСОФІЯ ГОЛОДНИХ І ГАДІВ:

 СКЛАДОВІ.
-З чого складається наше життя?- З вчинків,сну, кохання, роботи, їжі, грошей чи слів і думок? -А з чого складаються слова(думки)?
- Звуків, літер, відчуттів, відлуння? -Чому ж ми не розуміємо значення наших вчинків і слів?-Не хочемо думати?  -Чому не хочемо вірити в Добро, а часто вибираємо натомість Зло?- Що це,- експеримент надприродних сил з мікро-пліснявою людства на тілі планети? -Так кажуть гностики.. -А я вірю, що наше життя на планеті Земля , лише підготовка до Життя Вічного.-Навчання жити вічно нелегке.. -І не всі витримують випробування і падають "хамами" на самісіньке дно, думаючи, що опинились зверху всіх і навіть зверху самого Господа Бога і матінки-Землі! -А ми їх годуємо, пестимо, як "еліту"(так хами себе нині називають),хоч  насправді така "еліта" лише майбутній  вміст пекельних казанів!- Адже навчання рано чи пізно закінчується і приходить пора вибору!! - Світло чи Темрява? -Небеса чи Твань?
  -Але ж для багатьох "елітних" і неелітних , жити в Темряві і багнюці і означає бути в Раю, а Пекло для таких- благородні вчинки і стежка до безмежних знань про Творця і Всесвіт.
 ...В більшості ми все ж прагнемо до Добра. -Але на наших спинах надійно всілись поборники і слуги Темряви, її "попи" і "богослови", що прикриваючись сутаною, насправді служать Сатані і Мамоні. -Ось така зараз Україна. -Такі Ми! -Українці. - Віками лагідні і незлостиві, і ладні нагодувати всенький світ , аби наша хата залишалась скраю.. -Неначе ми не живі люди,а лише чиїсь відлуння..
 - Лише шепіт тих славних Лицарів і героїв, що прославили Україну в віках..

 Кохання-оханння-хання-ання-ння-ня-я!
Дзвін-звін-він-ін-н?
Повстання-овстання-встання-стання-я!
Волання-олання-лання-ання-ння-ня-Я!
Стін-тін-ін-н-н-н-н?
Кроки-роки-оки-ки-и -
Сходу-ходу-оду-ду-у…
Зроду-роду-оду-ду-у
Стоки-токи-оки-ки-и?
В безодні-езодні-зодні-одні-дні!
- Зради-ради-ади !
Повзуть-овзутоь-зуть-уть-ть-ь:
 Голодні-олодні-лодні-дні-ні-і!-
- Гади- ади-ди-и!
Пасуть-асуть?-суть?-уть-ть-ь?
Їх хто? -х хто?- хто?- то-о!
-Не хами- ами?- ми?- и!
Болото-олото-лото-ото-то!
З очами- -чами-ами- ми!
Тварини-лами- ами-ми- и!
***
Related Posts with Thumbnails