четвер, 8 квітня 2010 р.

АБИКНАФФЄННА ФЄНЯ: ФЕНОМЕН СОВКОВОГО СПІЛКУВАННЯ.

МАЛЕНЬКИЙ АБЫКНАФФЕННО-РУССКИЙ СЛОВАРИК
А ТАКОЖ АБИКНАФФЄННО-УКРАЇНСЬКИЙ СЛОВНИК І СЛОВНИК ОСНОВНИХ "ПОНЯТІЙ".
-ПОНЯТІЯ(ПАНЯТИЯ)-СВОД ПРАВИЛ ЖИТИЯ ДЭБИЛА АБЫКНАФФЕННОГО СОВКОВОГО(ПОДВИД -УРКА ХАМОВИТЫЙ)



АКУШЕР-ГИНЕКОЛОГ-щупобаб,бабуин,бабнастул 

БАКТЕРИОЛОГИЯ(наука)- палочнология,палочничество, мелкохрень

ГАСТРОЭНТЕРОЛОГ- желудкокишечнист, кишкоглистия

ВИБРАТОР- вихлятор, дрожарь, мудярятор, машкопёр

ГИГИЕНА- болезнеизбегательство,
(наука о том как отмывать грязных казлов,лохов,хахлов,кацапов и прочих совков абыкнаффенных), мойдодырознанчество, фумфырелогия

ГРИПП-  хрень типа похиб*ни или хренофени

ДИАГНОЗ ( дифференциальный)- узнавальная распознава, типа подставы на стрелке

ЗАСОСАТЬ-  засмоктать с причмоком, как Голубая Машка-рыгАналка у дружков, засцать и пукнуть после засмоктания

ЗООФЕЛИЯ- скотоперелюб, совокупление голубых скотов друг с другом и памятником Пидрах*ю-Кивалову, идолом Катьки-позорной в Одессе и ее любимым жеребцом Елдоном и любимым жеребцом Ветрянки , что с мордой как у эвенка, Марчиком-тараканьим усом

МАГНЕТИЗМ- непонятная магическая  сила, притягивающая голубых машек и кульков  к сапогу их кремлевских хазяев 


ПЕДЕ*АСТИЯ- БАКЛАЖАНСТВО,ДАУНІЗМ,ГОЛУБЦЯСАМОЛЮБСТВО, мужикоперелюб, мудилоперетрах, рыгАнал с голубым машкой РыгАналкой или совокупление ГЕЙбзднадия Макакина со своими клонами из Г-гусского блока за то, что Голодомора не было.Вважається національною забавою сєверодонецько-видуманої республіки , ПІСУАР-(голубий нічний горщик) є також  бантустан, під назвою Даунстан-(заповідник совко-зомбі).

ПРЕЗЕРВАТИВ- предохранитель на жопе у голубого кулька (голубой Машки РыгАналки), чепчик Гейбзднадия Макакина, который носит его вместо кепки Арона Лужкова,предварительно выкрасив в голубой цвет

САНИТАР- человек, который срочно нужен ГЕЙбзднадию Макакину, и прочим Членам без членов , Г-гусского блока за то, что Голодомора не было(хи-хи, сабураффа, монаха пиодора ,анки х-херман, ветренки, поленки, безчленки и так далее) он же оздоровитель голубых макак!

ФЕРМЕНТ- шумило, бродило и квасило в рыгАнале у макак и голубых альков-машек РыгАналок, после шумного и мерзкого самосовокупления

ШПРИЦ- вещь страшно необходимая  Трахмандолу Колесникову, Гепе, Допе, Попе и прочим любителям "снежка", чернушки , калес и прочих рыганальных самовозбудителей- он же порскавка, баян, гармошка, машина, рыгАналоштрыкалка

ШПРИЦ-ТЮБИК - рыгАналоштрыкалка с тюбиком дерьма.

ЭНДОКРИНОЛОГИЯ - внутрехжелеза-зализательство, внутри железкопательство, одним словом мутотательство полное и ацтой рыгАналов!

ЭКСГУМАЦИЯ  политическая смерть Главпахана, а затем торжественное выкапывание его вонючего трупа в Верховной Раде для выпускания кишок, чтобы испортить воздух Юле перед уходом в оппозицию, -если одним словом то янковынос или витькатрухотруп, янкотруповыкоп(тьфу, что за мерзость)

ЗОМБИ(голубого цвета)- особая разновидность голубых даунов-кульков( клоунов), предпочитающих жить как "казлы" в стойле и считающие, что бандиты должны сидеть не в тюрьмах, а в Верховной Раде и все воры должны их спокойно обворовывать уже сегодня.
Паталогически не переносят украинский язык и культуру. При виде Кобзаря и книг своего земляка Васыля Стуса впадают в ступор , переходящий в кому.
Экстренная психологическая помощь голубым зомби:
-Лишение голубых зомби возможности смотреть передачи ОРТ, изьятие у них любимого лакомства-трамадола, спиртных напитков, соевой колбасы и приобщение их к культурным ценостям- разрешается применять пытки в виде прослушивания колассической музыки, джаза, арт-рока, читке книг украинских и русских классиков, в том числе великого украинского поэта Антоши Чехонте( только прозу, так как стихов, к сожалению нет в природе, за исключением басни о жирних китайцах)
При явлениях абстиненции можна в малых дозах давать слушать Верку Сердючку и два кусочека колбаски ,а зомби-наркоманам речи пахана-проффффффессссора.

ПЛЮЩ- різновид плазуючої  рослини, що чіпляється за опору(Ющенка, Бандюковича, Плюєва, Підрах*я і тому подібне) , яку "воно" міцно обнімає, смачно причмокуючи і балакає  про ковбасу, горілку і іншу "хвактуру".
        Полюбляє також міцно чіплятись за народну шию і жадібно висмоктує народні кошти, безперервно накопичуючи чисельні хатинки, маєтки та інше добро.
      Останній набуток: державна дача в Конча Заспі в 200 Га.
 Має грушоподібну структуру товстої кнурячої пики, в останній час змінив сексуальну орієнтацію і , незважаючи на глибоку старість, "поголубєл" і "старається бути схожим на  молода машка—ригАналок, що перебувають при  голубих Паханах.

  ПЛЮШ- древня тканина з довгим ворсом.Збирає весь бруд і пилюку і потім сильно смердить

  ПЛЮМАЖ- особлива різновидність плющів і плюшів, що служить прикрасою-пером в заду у татарина ахмєткіі славиться неприємним запаом, х тому нормальні люди таких "прикрас" не носять

УКРАЇНОФОБІЯ- хвороба або ВІЧ -інфекція голубих даунів-ригАналів , що наступає при протиприродних зносинах з московськими комуністами і фашистами, та між собою.
Симптоми: підвищена пітливість, характерний огидний сморід-збирання дивних атрибутів, як-то: мумій кремлівських вождій, або (при неможливості) їх засохлих какашок, членів, яєць, серпів та молотів, двоголових курей-мутантів з скарлюченими лапами, складнів єдиного російського ліліпутіна тіпа "ми наші , а остальні не наші", партійних обісраних ригАнальних квитків, волосся з бороди гейпрославного урода каурова і з деяких місць п'ян-Яги Вітренки, і тому подібних "артефактів".
    При збудженні синіють і називають себе масковськими Пітухами, Голубими Машками, «Нэнавыдящыми укрмову», а дехто, як наприклад ГЕЙбзднадій Макакін і Чорносотій Абрамич ,Хі-Хі, сєкрєтарь Даунсовєта Лєвчєнкотощо , навіть вафльорами-віртуозами: носять характерні наколки: ПТС( продажна тварь совка) і МЖОВМ( моя жопа одна вас много). Сумно констатувати, що Зона, це спогад їх молодості і по таким атрибутам вони явно ностальгують..
Клініка хвороби в деяких суб"єктів протікає в буйній формі: наприклад , бачачи український  прапор, або чуючи українську мову хворі синіють і ,одночасно червоніють в нижніх місцях , плюються і ремигають мов верблюди , а згодом впадають в повний ступор.
ЛІКУВАННЯ:  Лікування найбільш хворих суб"єктів вимагає негайної госпіталізації і відправки в х улюблений Кацапстан , де їх потрібно тримати в ізоляції від всього українського , бажано в тайзі, в ведмежій барлозі чи , в крайньому разі, у свинячому хліві.
 Так як пацієнти весь час пожирають трамадол ,запиваючи ригАналівкою ,необхідно на чужині забезпечити їх цими улюбленими стравами голубих даунів.


КАКЛ, СОДОМІТ, БЗДЮХА- Особлива різновидність голубих даунів-РигАналів, які втекли з свого даунбаського "пітушиного" заповідника і , втративши зв"язок з ідіотською "республікою" ПІСУАР, регулярно справляють потреби де прийдеться.
   Характерні прикмети: Видають нестерпний сморід  голубого посліду,інколи лопаються від нестримної ненависті до Української держави, мови, українців і української і світової культури.
Улюблений співак Йося Колбазон, улюблена "півіця" Вєрка Сєрдючка, улюблена їжа -трамадол пачками. Улюблений напій-горілка "Обригайлівка".
  Національні каклівські Хєрої: Фіма Кривавий Пузан і Лагідний Вампір Кушнарь, що прославився тим, що вночі вибирається з могили і п"є кров у харківських міщан, а також Допа і Гепа( тут коментарі зайві!).
Дивна раса голубих кулькодаунів плавно переповзає чистити нужники-сартіри  їх кумира-болвана Ліліпутєна –єдіного, де він всіх скопом і замочить у власному посліді.

ДРІБНОГЛЯД, МЄЛКОСМОТР, ЖОП-ОСМОТР - слово придумане голубими даунами-каклами(клонами ГЄЯмакакіна ,тіпа канкрєтними і нєконкрєтними уркопацанами і їм подібними), під час мерзенних забав цих потвор і розлядуванням  дружбанських очок. Синонім слова мєлкий, папа- путєн.

СОБАКА ПАВЛОВА- підвид голубих даунів-ригАналів, що наче звіряче замучена собака скиглять , просячи подачок від москворіпських гауляйтерів, терпляче зносячи копняки під зад від своїх господарів.
Характеризується нестримним садомазохізмом і постійно закалють самого себе, українську мову і Державу ,та  все навкруги.
  Характерний представник: члєн бєз члєна Г-гуського блока українофобів за те, що не було Голодомора ГЄЙбзднадій Абрамович Макакін та його чисельні клони.
   Вважають себе улюбленими собаками-байстрюками Ліліпутєна і претендують зайняти місце його улюбленої сучки,  для чого , в майбутньому, навіть готові перефапбуватись з голубого в чорний колір і зробити операцію, описану ще Булгаковим в романі "Собаче серце", тільки навпаки.

НЄКРОФІЛИ- Голубі дауни- пєдє*асти, що характеризуються нестримною жадобою до мертвечини і її символів: серпів і молотів, червоної п"ятикутної зірки Сатани, вихваляння совковими досягненнями в винищенні українського населення,
заняття мерзенними актами з пам"ятником Катьки-бля"імпєратріці" та опудалами і муміями кремлівських вождів. Крайня ступінь деградації голубих даунів-риГаналів.
При звуках української мови синіють і падають трупом, видаючи  нестерпний  сморід.
Їх "хєрой"- відомий покійник-бракон'єр Кушнарьов, що по слухам  інколи при голубому місяці  вилазить з могили, щоб похарчуватись кров'ю своїх фанів

АРМАГЕДОН- Гаплик голубим даунам, або прихід Олега Тягнибока до влади. Слова синоніми: скульож голубих даунів, пєрдьож голубих даунів, самоздох голубих даунів
Горєц(горянин)-Голубий каклодаун, що гадить на вершку свого сєрікона. Найбільш "казліна" група голубих какло-даунів-. Як правило обслуговує сексуальні потреби канкрєтних пацанів. Харчуються канфєтами "Від Хама" і тюлькою в томаті.

ЕМАНЮЕЛЬ -Людка "наколотий апєльсін", що мастурбує , дивлячись кінокартину " Еманюель" 

ВРАГ У ВОРОТ- Голубий Каклодаун-Обормот. Носить ланцюг на шиї, старовинний прилад 90-х пєйджєр з какломаси, в який встомляє пальці і так і носить "пальці–пєйджером" і лиже страусині черевики Хама.Служить замість дворняжки уХамовому маєтку.
Обов"язки Врага У Ворот (голубого гавкуна) виконуували  по черзі Тарасик Піз*обол і Анка Хєрманша(переодягнута Вєрка Сєрдєчка, що втекла зі Свободи), але місце Тарасика Піз*обала на разі вакантне. 

ФАНФАН-ТЮЛЬПАН (він же Сєрога Надуй, Кідалов-Підрах*й)-Пам"ятник голубому каклодауну, встановлений ним самому собі в Одесі.Поряд ростуть тюльпани. Звідси й назва- фан-тюльпан.

НАРКОБАРОНИ ,інакше ОБРИГАЛНАРКО-КАКЛОБАРИГИ- Привілейована каста голубих каклодаунів-упирів, шо наживаються на реалізації оптових партій наркотичної дурі(макової соломки, трамадолу, кокаїну(сніжку),героїну, метадону, димедролу,метадолу, ЛСД, екстазі та ін.).
            Найбільш одіозні голубі каклордауни-наркобарони(обригалНАРКО-каклобариги): Трамадол-Метадол Калєсніков, Допа і Гєпа, Засуха Руда Бабуха.

НОВОРОСІЯ(ГЄПАСТАН,ПІСУАР,СЄРІКОН,,ДАУНСТАН,НЬЮКАЦАПСТАН,)-
Віртуальна республіка, яку обживають голубі каклодауни-ригАнали. Знаходиться в їх головах , записана на лайні( клітини мозку в голубих каклодаунів відсутні)

ХЄРОЇ СЄРІКОН НЬЮ-КГБеСТАНУ- Лагідний Вампір Кушнарьов , розстріляний своїми ж голубими дружками,( встає по ночам з могили щоб пити кров своїх колишніх однориганальників),Фіма Кривавий Пузир-п"є кров шахтарів та їх сімей,

ВЄЛІКОЄ ФЄКАЛЬНОЄ ЧУДІЩЄ-Хам Яникій( просто праффєссор, чісто канкрєтний пацан,що вириває сережки з вух бідолашних бабусь)  

КЛЮЄВИ-С -ХАЗАРОВИМ--сіамські близнюки, що нещадно грабують український народ. Зрослись з Фєкальним Чудіщєм

АХМЄТКА--Главпахан Фєкального Чудіща,- майже мусульманін, але кум багатьох "хрещених" каклодаунів, він же їх "хрещений Батько"

ШУФРИЧ(Шланг): ще один голубий каклодаун, але вже блазень

КОМУНЯКИ-голубі каклодауни з наколкою на жопі в виді п"ятикутної сатанинської зірки

СОЦИКИ- голубі каклодауни, що поклоняються голубому клону Діда Мороза

 ЧЛЄНИ рГУСЬКОГО БЛОКА ЗА ТЕ, ЩО НЕ БУЛО ГОЛОДОМОРУ:
 особливий підвид голубих каклодаунів, що видає нестерпний сморід і безперевно пердить на всіх кворумах, виражаючи таким чином свій протест проти існування на Землі української мови. Знають по два вірші Єсєніна і по одному Пушкіна, чим безперервно похваляються.
   Всі ці категорії голубих мандаунів, після приходу до влади патріотичних сил, перебираються поближче до сортірів кремлівського царька путєна єдіного де він їх благополучно і втопить  "чтобі нє ванялі"

ДОКТОР ШОКОДЯТЕЛ( він же дуплодьор,очкогриз, даунблюмтрах):
підвид голубих каклодаунів, що вгамовує огидні прохання своїх пасивних партнерів , так званих "голубих машок" , характерними представниками яких є ГЄЙбзднадій Абрамович Макакін(гуський блок за те , що не було Голодомору), та його чисельні клани: Сабурафф,Затулін, Калєснічєнка, Лєвчєнка,Саша Кієвскій, Хі-Хі та ін.)
  З рук Докторів Шмакодятлів пасивні голубі уроди, крім мерзенних втіх отримують ще традиційну пайку-по банці тюльки в томаті, а також сувенір –пробиту ложку і миску з діркою.

ПСІХИ- "Казли , каториє мєшають жить" Хаму і приблатньоним голубим каклодаунам, але в той же час поклоняються Вєлікому Фєкальному Чудіщу. Впевнені, що за межами їх даунбаського пітушиного заповідника всі теж фанати їх Лжебога -Бригадного Хама. Ненавидять українську мову і культуру по незрозумілим причинам, адже самі вважають себе українцями.
  Коротке резюме: помилка природи, лікування: таблетка №6 від дурі в голові і остаточних залишків трахмандолу, виданих Трахмандолом Колесниковим. 

СОДОМІТО-ДАУНЭЦКІЄ ДАУНА,ОНО, ХІ-ХІ, ВУЙКО ЖМУРЬ,КАКЛИ,СВИНОЯЗИЧНИЕ(ЛИЖУЧІ ОЧКО БРИГАДНОГО ХАМА)СОДОМІТИ-ОТРЄБ"Є,СОДОМІТИ-ПОПЄРДИШІ,(ТА ІНШІ, ЧИСЛО ЯКИХ ЛЕГІОН І ЯКИХ НА ЗАДУ НАКОЛКА З ЧЕРВОНОЮ ЗІРКОЮ І ТРЬОМА ШІСТКАМИ)-
Підвид особливо тупих ригАналів-каклодаунів, нездатних до адекватного сприйняття Української мови, держави і культури.Отримуючи пайку від путєнських гебістів в гривнях закалюють їх своїм послідом щоб не бачити на банкнотах тризуб.  Замість мізків голови голубих каклодаунів набиті фекаліями Бригадного Хама.  Чуючи українську мову впадають в ступор , надуваються і лопають з голосним тріском, розповсюджуючи нестерпний сморід. Не піддаються лікуванню звичайними засобами, тому що постійно жеруть трахмандол , запиваючи ригАналівкою.  Необхідне оперативне втручання: втоплення в путєнському сортірі.

РОГАН- Бригадний Хам, або Вєлікоє Фєкальноє Чудіщє, якому Людка Наколотий Апєльсін наставила роги.

КІЄВБУРГЄР,він же КІЗЯКБУРХЄР, ВІН ЖЕ ГЄБЄЦУХЄР, АНАЛШУХЄР- Голубий Машка РигАналка, нетрадиційної орієнтації,що від ненависті до Української Держави, мови і культури надувся , як жаба, об'ївшись фекальними масами Бригадного Хама і обригАналює середовище, в тому числі віртуальне,голубим послідом.  Вважає себе "арійцем" і знає два десятка слів на блатній фєнє, яку називає "гуськім язіком" і кілька рядків з віршів Пушкіна.Особливі прикмети: наколка в вигляді скрипки зі смичком і чортом, що кочегарить духовку.   Хворий на параноїдальну українофобію. Піддається тільки оперативному лікуванню: зануренню на довший час в сартір , де путєн збирався топити чеченців, але передумав.

"ПРЄДУРОК"- це голубий Машка ригАналка, що пре таких самих голубих пєдєр*астів –дурок

ПИДЕР*СИ БЄНДЄРОВСКІЄ- Зграя голубих какломакак, "тіпа каккрєтних малдаван" з міста Бєндєри. Характеризуються крайньою обмежениістю, тупістю та садомазохістськими нахилами. Більшість часу проводять біля путєнського сортіра, підносячи йому туалєтний папір для підтирок- найбільш одіозна фігура: Толька Кінах( Чижик-Пижик).
   Поклоняються Вєлікому Фєкальному Чудіщу- Бригадному Хаму.


ЗНАТНИЙ КІЗЯКОІВЄД- Голубий каклодаун-збоченець (гавнофіл), що має протиприродні стосунки з собі подібними потворами, поїдаючи під час мерзенних актів пітушині кізяки.  Колекціонує також какашки своїх Паханів, червоножопих мумій та інші "артефакти" ригАналів.
   Ненавидить українську мову, культуру , державу і мову.
Оточуючі остерігаються "кізяковєда,” тому що він страшенно смердить. Дружки називають ідіота "канкрєтний анал"

КАКЄЛ КУБІЧЄСКІЙ- Голубий каклодаун-ригАнал, який накладає по одному метру "кубічєському" лайна в день. Харчується трахмандолом. Видає нестерпний сморід і люто ненавидить українську мову, державу і культуру. Бригадний Хам використовує його, як "казла, что мєшаєт нам жіть", нахиляючи раком.

КАКЛО,КАКЄЛ-МУФЛОН- Житель Кацапстану з явними ознаками манії величі в якого Кацапстан обмежуються лише Маскварєпою. Думає, що "всє дворнікі получают по 1000 євро( це в кацапстані!) Очікує масового нашестя "дворніків” з Таджикістану, Пакістану і Лайностану. П"є "горькую", але не лікується бо  вважає себе "арійцем" , що має походження від мавпи -гамадріла, тому що хвастає червоною жопою. Мріє втопитись у путєнському сортірі і тим самим попасти в омріяний Кацапокаклодаунами путєнський "рай" , де всіх мочать в сартірє.

РАЗВОД- Обман голубим Хамом "Лахов" (Казлов, що мішають жить), інакше кажучи простих громадян України)

БРИГАДА, БАНДЮГИ С ЮГА:
Польова одиниця голубих фашистів-каклодаунів. що веде "бригадний" спосіб життя, наслідуючи у всьому Бригадного Хама, починаючи з крадіжки шапок і біжутерії у бабусь і закінчуючи "разводом" казлов, что мєшають Брігадному Хаму жіть (красти, гвалтувати і грабувати державну скарбницю).
Інша назва бандюки, кіндєрсюрпрізи, голуба срань, пітухи, кілятники, парашники.  Ненавидять українську державу, мову і культуру. Поклоняються Сатані, КГБ і Бриганому Хаму с путєном.
 Символи: опудало кремлівського вурдалаки Ульянова-Бланка, Кірови, Дзєржіннськіє, Кушнарі та інші покійні упирі.
Герб: п"ятикутна сатанинська зірка.Колір: голубий як пуп. Стать: нетрадиційна. Запах: смердючий.
Прапор: голубий.
Мова: блатна даунбаська фєня.

СВІНСКІЙ ЯЗІК- Язик Вєлкого Фєкального Бригадного Хама , яким він облизує єдіному путєну очко, і вже майже зализав, за що путєн окунув Бригадного в сортір.
               Язик довгий і смердючий. Крім лизанння "царського" очка інколи ще промовляє: ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,"покращення вже сьогодні" , " яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяПраффффффєсссор"  " анка ахмєтова" ,унічтожу "казлов , каторіє мєшают нам, Фєкальному Чудіщу жіть"ну і інші матерні словосполучення на даунбаській фєнє, які не буду приводити, тому що вони такі ж смердючі як і сам Бригадний Хам!

СТУПОР- Стан , в який впадають голубі даунбаські й "краснозвьйоздни" каклодауни,- жертви аборта лєніна -бланка, почувши українську мову або правду про УПА.
        При перебуванні в СТУПОРі більше 5 хвилин ,від ненависті до Української Держави, мови, культури, Героїв національно-визвольного руху, надуваються і лопають , розбризкуючи смердючу ригАнальну рідину-послід і голубі й червоні клапті від памперсів, якими затикають порвані від протиприродних зносин з такими ж потворами очки-анали.


ІДІОТ АБИКНАФФЄННИЙ-
Тупі голубі каклодауни-обригали, що втекли з пітушиного заповєдніка ,і бродять в лісах "западной" України в пошуках мухоморів.
Примітка* "западной" Україною ідіоти абикнаффєнниє вважають всі території, що розташовані західніше даунбаського пітушиного заповєдніка.
В процесі бродіння ідіоти абикнаффєнниє виділяють особливі смердючі гази і голосно бакланять на фєнє, ззиваючи собі подібних для протиприродного размноження ідіотів абикнаффєнних.
Ідіоти абикнаффєнниє, вони ж голубі каклодауни-обригали характеризуються дивною пристрастю до поїдання кільок, наколок в вигляді смичка і носять відверто жіночий одяг. Називають себе Машками Брігадного Хама, якого вважають богом про що й пишуть " Януковічь наш бог".
   Ідіоти абикнаффєнниє в знак зневаги до Української мови, держави і культури не ходять в туалет , а гадять де прийдеться, тому їх ще називають чушками, чушканами, парашниками.

МЄСЯЧНИЄ-
Циклічні виділення з очок голубих какло-даунів після мерзенного заняття протиприродним сєксом з бригадними урками-хамами. Слова синоніми: понос голубих каклодаунів, обсьор голубих каклодаунів,пітушиний сьор голубих какло-даунів.

ЮЛЬКІНИ ЗАТИЧКИ:
Памперси, що використовують голубі каклодауни, обсираючись після приходу Юлії Тимошенко до влади ,у чеканні неминучого кінця пітушиного заповідника.  Поставляються в необмеженій кількості Людкою Наколотим Апєльсіном ,разом з наколотими трахмандолом апєльсінами.

ПОПІНДОС,УРКОФАШИК, ФАРШ ДЛЯ КАТЛЭТ БРЫГАДНОГО ХАМА,ХАМООТСОС, БАНДЮГАНСЬКИЙ ХОЛУЙ, ПІТУХ ЗОНІВСЬКИЙ, КАЗЬОЛ, ЩО МІШАЄТ ЇМ ЖІТЬ,УРКОСОС, ЯНУКОВІЧЬНАШБОГ, ГОЛУБИЙ КАКЛОДАУН:
Бидломаса, що вилизує і ссе очко Брігадного Хама. Характеризується особливою тупістю і деградацією.
Харчується трахмандолом і фєкальними масами Бригадних Урок.
***
P.S. Робота по збору і ідентифікації основних ригАнальних і абикнафєнних понятій
продовжується. Пропозиції прошу вносити в своїх коментарях чи на мою сторінки в ЖЖ
(блог і спільноту NEBRATAN FRIEND)
Related Posts with Thumbnails